Prodaja, Opatija, luksuzan 4-soban stan, pogled na more, 2VPM

Opatija

Klikom aktivirajte mapu
2.100.000 €
9.211 €/m2
Stan 228 m2

www. biliskov. com ID:

Opatija, Volosko

Luksuzan četverosoban dvoetažni penthouse ukupne površine 227, 50m2 na 2. katu i potkrovlju zgrade sagrađene 2023. godine.

Ova unikatna nekretnina smještena je na samo nekoliko minuta vožnje od centra Opatije.

Sastoji se od ulazne terase s koje ulazimo u otvoreni prostor kuhinje i blagovaone na koji se nadovezuje dnevni boravak, spavaća soba s en suite kupaonicom, gostinjska kupaona s vešerajem i ostava te prostrana natkrivena terasa s visokim stropovima opremljena vrhunskim namještajem za uživanje u savršenom pogledu na Kvarner.

Staklene stijene od poda do stropa omogućuju neometan pogled na kristalno čisto more i očaravajući pejzaž obale, otoka i cijelog Kvarnera stvarajući osjećaj kao da se stopio s prirodom.

Interijer cijelog stana je dizajniran s posebnom pažnjom prema detaljima, kombinirajući modernu estetiku s elementima luksuza. Visokokvalitetni materijali poput drveta i stakla stvaraju sofisticiranu atmosferu kroz cijelu nekretninu.

Stepenicama dolazimo do druge etaže na kojoj su smještene dvije spavaće sobe, đečja i master spavaća soba s posebnom kupaonom, prostranim walk-in ormarom i terasom koja se može ostakliti i prenamijeniti u wellness oazu s teretanom.

Iz svakog dijela ove nekretnine pruža se pogled na Rijeku, Istru, otoke i more. Na galeriji pored glavne spavaće sobe se nalazi i ženski kutak ispod krovnog otvora koji pruža dnevnu svjetlost te nudi odlično iskorišten prostor za šminkanje.

Krovni prozor je dio pripreme ukoliko budući vlasnik poželi staviti bazen i još jednu terasu na krov.

Ova nekretnina se odlikuje suvremenim dizajnom te vrhunskim rješenjima poput podnog grijanja, dok su za hlađenje i dogrijavanje postavljene dizalice topline. Pametni sustavi za kontrolu osvjetljenja i klimatizacije dodatno podižu luksuzni doživljaj boravka u penthouseu.

Penthouseu pripadaju tri parkirna mjesta, a zgrada u kojoj se smjestio nalazi se u mirnoj slijepoj ulici, okružena kvalitetnim susjedstvom, osiguravajući privatnost i mir.

OPATIJA, prekrasan primorski grad na Jadranskom moru i poznato lječilište 19. stoljeća, popularna je destinacija za turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen neponovljivim prirodnim ljepotama. Nalazi se ispod planine Učke koja je omiljeno odredište planinara i izletnika, na prijelazu je između zelene istarske regije i primorja te čini savršenu ravnotežu krajolika. Iz grada se pruža prekrasan pogled na more i obližnje otoke Krk i Cres. Okružena je šarmantnim povijesnim gradićima uskih uličica i bogate povijesti. Opatiju krasi velik broj nesvakidašnjih znamenitosti, veliki broj plaža, čisto more, a njene gradske ulice prošarane su kućama zanimljive arhitekture i vilama iz habsburškog doba.

Cijena: 2. 100. 000 €

Virtualnu kameru pogledajte na linku: https://360. biliskov. hr/virtual-tour/14092/index. html 

Agencijska naknada iznosi 2% + PDV od dogovorene kupoprodajne cijene.

Podaci

  • Cena: 2.100.000 €
  • Cena po kvadratu: 9.211 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 228 m2
  • Broj soba: 4
  • Nameštenost: Namešten
  • Broj kupatila: 4
  • Godina izgradnje: 2023
  • Šifra oglasa: B6-14092

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Ažuriran:
    21/04/2024
  • Šifra oglasa:
    B6-14092
Informacije o oglašivaču

Biliškov nekretnine d.o.o.


10000 Zagreb

Ostali oglasi ovog korisnika
Top