Nekretnine Hrvatska

NadjiDom.com sada omogućava oglašavanje i pretragu nekretnina u Republici Hrvatskoj! Portal promoviše i ubrzava prodaju i izdavanje nekretnina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, ali i ostalim gradovima širom Hrvatske. Oglasi sa slikama dostupni su Vam putem brze i efikasne pretrage.

 

Prodaja nekretnina

Oglase za nekretnine koje su na prodaju možete pronaći na strani prodaja nekretnina u hrvatskoj. Tu se nalaze stanovi, kuće, poslovni prostori, lokali, ali i vikendice, placevi, garaže i sl. Unošenjem ključnih reči u našu pretragu, kao što su: stanovi zagreb, kuće zagreb, stanovi split, stanovi rijeka i sl. uz korišćenje filtera iz detaljne pretrage, dobićete vrlo precizne rezultate.

Izdavanje nekretnina

Kada je u pitanju izdavanje, na našem portalu možete pronaći dve vrste oglasa tj. dugoročni i kratkoročni najam. Da bi korišćenje bilo što jednostavnije, dugoročni najam nalazi se u sekciji najam nekretnina u hrvatskoj, dok smo za kratkoročni najam napravili posebnu sekciju.

Oglasi

Naši administratori proveravaju sadržaj svakog oglasa pre njegovog objavljivanja na portalu. Kvalitet oglasa je naš primarni cilj i ni pod kojim uslovima nećemo objaviti oglase za koje smatramo da ne zadovoljavaju određene kriterijume.