Kvadrat stana u Tivtu oko 9000 evra

  • 09.08.2012.

Cijena kvadratnog metra stana u Porto Montenegru, u Tivtu, iznosi skoro 9.000 evra, pošto cetvorosobni luksuzni apartman košta gotovo 2,15 miliona evra.Od ukupno 130 do sada izgradenih luksuznih stanova u pet stambeno-poslovnih zgrada Porto Montenegra najveci dio je prodat.


Kupcima se sada nudi samo manji broj stanova u najvecoj i najnovijoj zgradi Porto Montenegra nazvanoj "Tara", koja je izgradena na mjestu nekadašnje upravne zgrade tivatskog Arsenala.


Jedan od neprodatih je i stan 304 na trecem spratu "Tare", koji upravo nude preko prodajne službe za nekretnine kompanije kanadskog bogataša Pitera Manka i njegovih partnera po cijeni od 2.147.000 evra.


Ovaj cetvorosobni luksuzni penthaus apartman sa pet kupatila i terasama, podnim grijanjem, centralnom klimatizacijom, te pristupom privatnom dvorištu zgrade u kojem je i bazen, ima ukupnu površinu 239 kvadrata.


To bi znacilo da cijena kvadratnog metra stana u Porto Montenegru trenutno iznosi skoro 9.000 evra.


Kanadski milijarder Piter Mank kupio je za 3,26 miliona evra od Vlade Crne Gore kompletno tivatsko vojno brodogradilište Arsenal i pretvorio ga u marinu za megajahte i plac površine 24 hektara za gradnju stanova za prodaju na tržištu.


(Izvor: Glas Srpske)

Top