ISTRA, BALE - Zemljište s građevinskom dozvolom i pogledom na more

Bale, Bale

420.000 €
Plac 834 m2

ISTRA, BALE - Zemljište s građevinskom dozvolom i pogledom na more

Jedan od najljepših istarskih dragulja je gradić Bale smješten na zapadnom priobalju Istre. Ovaj povijesni kameni gradić je sagrađen na brdu okruženom maslinicima i vinogradima, te udaljen 5 km od mora i netaknute morske obale. Općinom Bale, odnosno njezinim najjužnijim dijelom prolazi 45. paralela, što znači na najidealnijem je mjestu - na pola puta između Ekvatora i Sjevernog pola. Prosječna godišnja temperatura u Balama je 14 stupnjeva Celzijevih, a u prosjeku bilježe 2. 400 sunačnih sati godišnje.

U blizini Bale prodaje se građevinsko zemljište s gotovim projektom i sa izdanom građevinskom dozvolom površine 834 m2 koje nudi nevjerojatan pogled na more, okruženo prirodom koja pruža mir i privatnost.

Projekt modernog hedonističkog doma bruto površine 419, 33 m2 predviđa izgradnju stambene kuće koja će spojiti funkcionalnost i luksuz.

Kuća će se sastojati od podruma s fitness zonom i strojarnicom , prizemlja s open space prostorom koji kroz velike staklene stijene omogućuje pogled na bazen i more te kata s četiri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom.

Ovaj dizajn obuhvaća ostakljenu prednju stranu kuće kako bi se maksimalno iskoristila dnevna svjetlost i pružio neometan pogled na more.

Suvremena tehnologija bit će integrirana za grijanje i hlađenje, dok će se na vanjskoj okućnici nalaziti odvojeni pomoćni objekt u svrhu garaže.

Zbog svoje izuzetne lokacija, ovo je zemljište idealno za investiranje u turističke svrhe ili za lagodan obiteljski život.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27534

Stefani Kapel

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: stefani@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Tina Širol

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: tina@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 420.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 834 m2
  • Šifra oglasa: D7-476569

Karakteristike

  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-476569
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top