Bale, zemljište s započetom gradnjom luksuzne vile

Bale, Bale

750.000 €
Plac 1.294 m2

Istra, Rovinj, okolica

Bale je mala općina koja je iz godine u godinu sve više prepoznata kao savršeno utočište za obiteljski život, ali i kao turistička destinacija za odmor i uživanje u netaknutoj prirodi i plažama koje ostavljaju bez daha. Uz svoju povijesno kulturnu ponudu koja se nalazi u starogradskoj jezgri, Bale imaju sve potrebno za život kao što su škola, vrtić, trgovine, ljekarna i slično.

Na svega 600m od spomenute starogradske jezgre, nalazi se zemljište veličine 1294m2, te je na njemu započeta gradnja luksuzne vile koja je okrenuta prema šumi i zelenilu te su mir i privatnost zagarantirani. Zamišljena kao kuća na dvije etaže kroz više od 560m2 stambene površine, te sa prekrasnom krovnom terasom na kojoj je ljetna kuhinja za maksimalno uživanje u okolini. U suterenu, koji je izgrađen, nailazimo na wellness zonu sa unutrašnjim bazenom od 24m2, saunom, sanitarnim čvorovima te jednom zasebnom prostorijom za druženje gđe bi se smjestio biljar, mala kuhinja, i tv soba. Unutrašnjim stepeništem se odlazi do prizemlja, gđe je smješten veliki dnevni dio sa kuhinjom i blagovaonicom, tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama, gostinjski sanitarni čvor, ostava i garderoba. Iz dnevnog dijela se izlazi na natkrivenu terasu gđe je i bazen veličine 42m2 sa sunčalištem.

Ova nekretnina je idealna za kupnju s obzirom da je ishodovana sva potrebna dokumentacija, plaćeni svi doprinosi i naknade te je započeta izgradnja. Na Vama je samo da odlučite hoćete li mijenjati projekt po svojoj želji te nastaviti sa gradnjom svog malog đelića raja u prekrasnim Balama!

ID KOD AGENCIJE: 1029-448

DIAMOND REAL ESTATE D. O. O.

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: office@diamond-realestate. hr

www. diamond-realestate. hr

Podaci

  • Cena: 750.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.294 m2
  • Šifra oglasa: D8-433157

Karakteristike

  • Telefon
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D8-433157
Informacije o oglašivaču

DIAMOND REALESTATE


52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
Top