Zemljište

Ivanec, Kaniža

3.527 €
Plac 759 m2

Imamo izvanrednu ponudu za prodaju poljoprivrednog zemljišta u prekrasnom području Bukovca u Jelenicama. Ovo zemljište pruža izvrsne mogućnosti za poljoprivredne aktivnosti te predstavlja idealan izbor za poljoprivrednike, investitore ili ljubitelje prirode.

Zemljište se prostire na prostranih površini od 759 m2 koja vam omogućuje obavljanje različitih poljoprivrednih đelatnosti, kao što su uzgoj usjeva, vinograda, voćnjaka ili stočarstvo. Kvalitetna zemlja i blaga klima u ovom području stvaraju optimalne uvjete za uzgoj različitih kultura ili stočarstvo.

Bukovac u Jelenicama nudi mirnu i prijateljsku okolinu, savršenu za one koji traže bijeg od gradske vreve i žele živjeti u bliskom dodiru s prirodom. Okruženje je obogaćeno prekrasnim krajolikom i zelenilom, što će vam omogućiti da uživate u svakodnevnom radu na zemljištu.

Nedaleko od zemljišta nalaze se svi potrebni resursi i usluge koje će vam olakšati poljoprivredne aktivnosti. Također, dobro povezanost s obližnjim gradovima omogućuje vam jednostavan pristup tržištima i potencijalnim kupcima za vaše proizvode.

Budući da je ovo poljoprivredno zemljište, postoji i mogućnost raznih poticaja i potpora za poljoprivrednike koje možete iskoristiti kako biste optimizirali vaše poslovanje.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti. Ako želite uložiti u poljoprivredu ili proširiti vaše postojeće poljoprivredne aktivnosti, ovo zemljište u Bukovcu u Jelenicama može postati vaša vlastita oaza. Kontaktirajte nas što prije kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i organizirali razgledavanje. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju kako biste ostvarili vaše poljoprivredne ciljeve.

Kontakt:

Aurelija Šemiga

099*******

aurelija. semiga@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: VZ1210

Aurelija Šemiga

Agent s licencom

Mob: 099*******

Tel: 042*******

E-mail: aurelija. semiga@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 3.527 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 759 m2
  • Šifra oglasa: D10-87550

Karakteristike

  • Ažuriran:
    22/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-87550
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top