Šuma u Kaniži

Ivanec, Kaniža

1.309 €
Plac 59 m2

Imamo iznimnu priliku za prodaju prekrasnog zemljišta koje u naravi predstavlja prostranu šumu, prostire se na površini od 59 kvadratnih metara. Ovo zemljište nudi izvanredne mogućnosti za ljubitelje prirode, šumarstva i očuvanja okoliša.

Smještena u mirnom i prirodnom okruženju, ova šuma pruža vam osjećaj mira i tišine. Okružena zelenilom i prekrasnim krajolikom, ovo mjesto je oaza za ljude koji žele bijeg od gradske vreve i prepustiti se ljepoti prirode.

Šuma na zemljištu obiluje različitim stablima, biljkama i divljim životinjama. Očuvanost šume pruža važno stanište za lokalnu bioraznolikost i ekosustav. Osim toga, šume igraju ključnu ulogu u apsorpciji ugljika i očuvanju zraka i vode.

Ovo zemljište je savršeno za one koji uživaju u šetnjama, planinarenju ili jednostavno opuštanju u prirodi. Ovđe možete provesti vrijeme s obitelji i prijateljima te uživati u čarima šume koja vas okružuje.

Nedaleko od zemljišta nalazi se sve potrebno za udoban boravak u prirodi, a blizina naselja omogućuje vam jednostavan pristup svim potrebnim resursima i uslugama.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti. Ako sanjate o vlastitoj šumi i mjestu gđe ćete se moći povezati s prirodom, ovo zemljište može postati vaše vlastito utočište. Kontaktirajte nas što prije kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i organizirali razgledavanje. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da vam pomogne u ostvarenju vaših planova i ciljeva vezanih uz ovu nekretninu.

Kontakt:

AURELIJA ŠEMIGA

099*******

aurelija. semiga@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: VZ1241

Aurelija Šemiga

Agent s licencom

Mob: 099*******

Tel: 042*******

E-mail: aurelija. semiga@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 1.309 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 59 m2
  • Šifra oglasa: D10-87720

Karakteristike

  • Ažuriran:
    23/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-87720
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top