Ekskluzivni Stanovi s Pogledom na More-MAKARSKA

Makarska, Makarska

299.000 €
3.646 €/m2
Stan 82 m2

EKSKLUZIVNA PONUDA:

Predstavljamo projekt koji obuhvaća dva zadivljujuća objekta - istočni i zapadni, svaki s po šest luksuznih stambenih jedinica. Svaki stan je pažljivo osmišljen kako bi pružio vrhunsku kvalitetu života uz istovremeni užitak u spektakularnom panoramskom pogledu. Na posljednjim katovima čekaju Vas prekrasni bazeni.

Svaki stan opremljen je vrhunskom opremom koja ostavlja bez daha. Od pametne kućne tehnologije koja osigurava udobnost i kontrolu na dodirom prsta. Dizalice topline s podnim grijanjem, klima multi split sustavi renomiranih marki (MITSUBISHI ili DAIKIN), prvoklasna keramika i parketi, te sanitarna oprema odabranih marki kao što su Grohe i Geberit.

SPECIFIKACIJE:

Grijanje/Hlađenje: Naši stanovi su opremljeni vrhunskim sustavima grijanja i hlađenja. Penthouse stanovi dolaze s dizalicom topline i podnim grijanjem, dok ostali stanovi također uključuju elektro podno grijanje. Za savršenu klimatizaciju, svaka soba opremljena je klima multi-split sustavom renomiranih marki, MITSUBISHI ili DAIKIN.

Kupaonice: Sanitarna oprema podiže standarde luksuza. Uključuje podžbukne sanitarne baterije od Grohe-a, kanalice u tuševima od Geberita te besumne odvodne cijevi također od Geberita.

Elegantni Podovi: Stanovi nude izbor prvoklasnog parketa 1. klase i keramike 1. klase, dopuštajući Vam da prilagodite svoj prostor prema vlastitom ukusu.

Pametna Tehnologija: Penthouse stanovi dolaze sa Smart Home sustavom, Bticino programom prekidača i utičnica, te svaki stan ima dovod instalacija vode na terasi.

Vrhunska Stolarija: Schüco aluminijska stolarija, rolete i elegantne staklene ograde dobrinose modernom dizajnu i trajnoj kvaliteti. Ulazna vrata s visokim standardima sigurnosti te sobna vrata s diskretnim šarkama.

Zaštita privatnosti: Video nadzor u zajedničkim prostorijama osiguravaju Vaš mir i sigurnost. Fasada zgrade obložena je kamenom na garažnom nivou i ulaznim stubama. Parkirališna mjesta osigurana su u garaži koja je povezana stubištem i modernim liftom sa svim etažama.

Prilagodljivost: Arhitektonske mogućnosti u ovoj fazi omogućuju prilagodbe prema Vašim potrebama. Mogućnost suđelovanja u odabiru podnih obloga prema vlastitim željama.

Nudimo mogućnost kupnje garažnih parkirnih mjesta prema Vašem odabiru (20. 000 - 25. 000 eura), pružajući Vam potpunu praktičnost.

Eksterijer: Uz projekt dolazi i prekrasno uređen okoliš s mediteranskim biljkama, stvarajući savršeno mjesto za opuštanje i uživanje. Fasada je obložena kamenom na garažnom nivou i ulaznim stubama što dodatno dobrinosi uklapanju u okoliš poštivajući lokaciju projekta.

STAN B-3

Ima sveukupno 82, 25m2 nalazi se na prvom katu u istočnom objektu. Sastoji se od ulaznog hodnika-4, 32m2 , dvije spavaće sobe-13, 32m2 i 12, 52m2 , dvije kupaonice-5, 39m2 i 4, 90m2, praonice-3, 06m2, dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonicom-29, 98m2 iz kojih se izlazi na prostrani balkon-17, 52m2 s kojeg se proseže divan otvoren pogled na more. Pri kupnji garažnog parkirnog mjesta birate željenu poziciju od preostalih dostupnih.

Svi stanovi su smješteni u mirnoj zoni, ali nadomak živahnog grada. Centar grada udaljen je samo 800 metara ili 10 minuta ugodne šetnje.

Planirani rok useljenja je kraj 2024. godine, omogućavajući Vam da se veselite i na vrijeme isplanirate preseljenju u svoj novi dom.

Ovo je prilika da postanete vlasnik ove nevjerojatne nekretnine koja Vam pruža spoj prirode, mora i planina u jednom od najljepših dijelova Dalmacije. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i rezervirali svoj komad raja. Vaša oaza čeka na Vas!

Zaduženi agent:

Mirela Lončar

091*******

mirela. loncar@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: ST1359

Mirela Lončar

Asistent u posredovanju

Mob: 091*******

Tel: 016*******

E-mail: mirela. loncar@dogma-nekretnine. com

www. dogma-zagreb. com

Podaci

  • Cena: 299.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.646 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 82 m2
  • Broj soba: 3
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Broj spratova: 3
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2024
  • Šifra oglasa: D10-90275

Karakteristike

  • Terasa
  • Lift
  • Interfon
  • Ažuriran:
    03/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-90275
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top