SENJ - 2S+DB stan blizu mora i plaže. PRILIKA!

Senj, Senj

145.000 €
2.339 €/m2
Stan 62 m2

SENJ- 2S+DB stan blizu mora i plaže. PRILIKA!

Prodaje se dvosobni stan s dnevnim boravkom, dva francuska balkona te predivnim pogledom na more, udaljen 200 metara od plaže i mora. Stan se nalazi u urednoj i održavanoj trokatnici, na drugom katu zgrade, što omogućava izuzetan pogled na more.

Detalji stana:

Površina: 61, 65 m²

Raspored prostorija: Dvije sobe, dnevni boravak i kupaonica

Stolarija: Novija PVC stolarija koja pridonosi energetskoj učinkovitosti i osigurava dobru zvukovnu i toplinsku izolaciju

Grijanje: Peć na drva

Dodatno: Drvarnica koja omogućava skladištenje drva za peć, praktična za održavanje grijanja

Stan je organiziran u funkcionalan raspored prostorija, što omogućava udoban i praktičan životni prostor. Stanom dominira otvoreni prostor kojeg čini kuhinja, blagovaona te dnevni boravak s dva francuska balkona s kojih se pruža predivan na more što dodatno obogaćuje iskustvo boravka i omogućava uživanje u prekrasnom okruženju.

Idealan za život, ali i povremeni boravak u ljetnim razdobljima.

PREPORUKA!

O gradu Senju:

Senj je grad smješten na jadranskoj obali Hrvatske, poznat po svojoj bogatoj povijesti, kulturnom nasljeđu i prirodnim ljepotama. Nalazi se između Rijeke i Zadra, a pripada Ličko-senjskoj županiji. Senj je jedan od najstarijih gradova na Jadranu, s poviješću koja seže preko 3000 godina unatrag. Najpoznatija povijesna znamenitost je tvrđava Nehaj, sagrađena u 16. stoljeću, koja je služila kao obrana od Turaka i Mlečana. Grad je također poznat po svojim uskocima, hrabrim ratnicima koji su branili grad.

Grad je smješten između mora i planina, pružajući prekrasne pejzaže. Okružen je planinama Velebit i Kapela, koje su idealne za planinarenje i ljubitelje prirode. Nacionalni park Sjeverni Velebit nalazi se u blizini, nudeći brojne staze i spektakularne vidikovce. Senj ima nekoliko lijepih plaža, poput plaže Prva Draga, koje su popularne među lokalnim stanovnicima i turistima. More je čisto i idealno za plivanje, ronjenje i druge vodene sportove.

Grad ima mediteransku klimu s blagim zimama i toplim ljetima. Bura, snažan sjeveroistočni vjetar, često puše u zimskim mjesecima, što daje specifičan karakter ovom području. Senj nudi bogatu gastronomsku ponudu, koja uključuje svježe morske plodove, ribu, domaće sireve, pršut i druge tradicionalne specijalitete. Mnogi restorani i konobe nude autentična jela s naglaskom na lokalne namirnice.

Jedna od najpoznatijih manifestacija u Senju je Senjski mesopust (karneval), koji privlači brojne posjetitelje svojim maskama, povorkama i zabavnim programom. Osim karnevala, tijekom ljeta se održavaju razne kulturne i zabavne manifestacije, uključujući glazbene koncerte, kazališne predstave i festivale.

Senj je dobro povezan cestovnim i pomorskim prometom. Nalazi se na magistralnoj cesti koja povezuje sjevernu i južnu Hrvatsku, a najbliži veći gradovi su Rijeka i Zadar. Grad ima osnovne sadržaje poput škola, trgovina, zdravstvenih ustanova i drugih važnih usluga.

Za sve informacije kontaktirajte agenta.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 30476

DUX Rijeka

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@dux-nekretnine. hr

www. dux-nekretnine. hr

Podaci

  • Cena: 145.000 €
  • Cena po kvadratu: 2.339 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 62 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj spratova: 3
  • Broj kupatila: 1
  • Šifra oglasa: D7-507077

Karakteristike

  • Terasa
  • Internet
  • Telefon
  • Ažuriran:
    17/05/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-507077
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top