GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE - POVLJANA

Povljana, Povljana

125.000 €
Plac 1.249 m2

Imamo u ponudi Građevinsko zemljište s mogućnosti gradnje prizemnice s krovom omogućuje jednostavan pristup svim prostorijama na jednoj razini, što čini ovu vrste građevine praktičnom i funkcionalnom za odmor ili boravak tijekom cijele godine.

Ljetna kuća za odmor na ovoj lokaciji pruža vam mir i opuštanje , udaljeno od gradske vreve.

Zemljište je udaljeno samo 450 metara od mora, omogućuje lagan pristup plaži i uživanje u morskim aktivnostima i ljepotama.

S obzirom na dovoljno prostora za dodatne sadržaje poput vrta, bazena ili vanjske terase, ovo zemljište pruža mogućnost stvaranja idealnog mjesta za odmor i uživanje s obitelji i prijateljima.

Za sve detalje i uvjete te mogućnosti gradnje na ovom zemljištu pružamo vam stručne savjete i ideje našeg Projektanta.

Kontaktirate nas za više informacija o zemljištu te organizirajte razgledavanje kako biste bolje upoznali potencijal ove

lokacije.

Na jugu otoka Paga, 15-tak minuta vožnje automobilom od Paškog mosta, u prekrasnoj prirodnoj uvali smjestila se Povljana.

Taj je kraj, u kojem su brojni izvori slatke vode omogućili intenzivnije bavljenje poljođelstvom i vinogradarstvom stoljećima prehranjivao veći dio otoka. Zbog toga taj predio između dviju uvala - Stare i Nove Povljane - izgleda kao zelena oaza usred izrazito krševitog otoka Paga.

Sredinom 20. stoljeća razvija se turizam koji je transformirao mjesto. Danas je Povljana razvijeni općinski centar s oko 800 stanovnika i prepoznatljiva turistička destinacija.

Povljana se može pohvaliti kilometrima raznolikih plaža. Tako možete uživati na šljunčanim, kamenitim, ali i pješčanim plažama, posebno ako imate malu đecu. Najživlja je plaža Dubrovnik. Prekrasna je to šljunčana plaža s puno hlada, kafića, restorana koji tijekom cijelog dana nude hranu, sladoled, hladne napitke…

Osim lijepih plaža i čistog mora uživat ćete i u bogatoj gastronomskoj ponudi. Na usluzi su vam restorani i konobe pristupačnih cijena smješteni tik uz more i ljubazni domaćini koji će se potruditi da vam Povljana ostane u lijepom sjećanju.

Ovđe možete uživati u dugim šetnjama uz more te u brojnim đečjim i sportskim sadržajima. Rekreiranje možete prakticirati na teniskim terenima, nogometnom igralištu, boćalištu te zaigrati odbojku na pijesku.

ID KOD AGENCIJE: 300*******

Božana Perović

Suradnik u procesu obuke

Mob: +385*******

Tel: 023*******

E-mail: b. perovic@gmail. com

https://www. remax. hr/Complete1

Podaci

  • Cena: 125.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.249 m2
  • Šifra oglasa: R15-505392

Karakteristike

  • Ažuriran:
    13/05/2024
  • Šifra oglasa:
    R15-505392
Informacije o oglašivaču

RE/MAX COMPLETE

Paška ulica 16
53291 Novalja

Ostali oglasi ovog korisnika
Top