ZEMLJIŠTE S PRAVOMOĆNOM GRAĐEVINSKOM DOZVOLOM 1914m2

Labin, Labin

65.000 €
Plac 1.914 m2

Prostrano građevinsko zemljište smješteno je u prekrasnom naselju pokraj Labina. Zemljište ima pravomoćnu građevinsku dozvolu, što znači da je sve spremno za početak gradnje. Nalazi se u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja, čineći život tamo praktičnim i ugodnim.

Pristup zemljištu je jednostavan s asfaltirane ceste. Iako se zemljište nalazi u blagom padu, to pruža mogućnost za kreativno oblikovanje prostora i stvaranje jedinstvenog okruženja.

Odlična lokacija nudi miran obiteljski život, nedaleko od gradske vreve, ali istovremeno pruža mogućnost za razvoj turizma i iznajmljivanje nekretnine kao destinacije za odmor. S bazenom kao dodatnim sadržajem, ovo zemljište ima potencijal za privlačenje gostiju i stvaranje dodatnih prihoda.

Ukratko, ovo prostrano građevinsko zemljište s pravomoćnom građevinskom dozvolom pruža izvrsnu priliku za gradnju kuće po vašim željama i potrebama, u prekrasnom okruženju koje kombinira miran život i turistički potencijal.

Labin je slikoviti gradić koji obiluje poviješću i kulturnom baštinom. Njegova stara gradska jezgra srednjovjekovnog izgleda prepuna je uskih kamenih uličica. Smješten na vrhu brda, s prekrasnim panoramskim pogledom na nekadašnji ribarski gradić Rabac. Sada je razvijen u popularno turističko odredište.

Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte kako bi Vam ponudile personalizirani pristup i diskretnu uslugu pronalaska nekretnina po Vašim željama i preferencijama.

LORENA KOGEJ

Agent s licencom

Mob 091*******

Telefon 052*******

lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

SANDRA MILETIĆ

Agent s licencom

Mob 091*******

Telefon 052*******

sandra. miletic@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: IS1512041

Lorena Kogej

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Sandra Miletić

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: sandra. miletic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 65.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.914 m2
  • Šifra oglasa: D10-99762

Karakteristike

  • Ažuriran:
    25/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-99762
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top