JEZERA NOVOGRADNJA

Tisno, Jezera

579.000 €
3.181 €/m2
Stan 182 m2

Jezera, godinama nagrađivana nagradom Plavi cvijet za najuređenije mjesto primorske Hrvatske, s ACI marinom Jezera koja svake godine dobiva međunarodnu Plavu zastavu za očuvanje okoliša zovu skrivenim biserom Jadrana. Značajna su turistička destinacija s brojnim kulturno-povijesnim znamenitostima, prirodnim plažama i

nenaseljenim otocima u neposrednoj blizini. Veći dio otoka prekriven je stoljetnim stablima maslina i smokava što su i glavne tradicionalne kulture. S 2700 sunčanih sati godišnje te prosječnom ljetnom temperaturom mora koja iznosi 24 °C, vrlo razvedenom obalom, sa skrivenim uvalama, ova je lokacija , ukratko, mali raj.

Nadomak marine i plaže u pretprodaji je novogradnja sa tri stambene jedinice. Stambena jedinica A stvarne je površine 294, 47 m2, neto sa koeficijentima 181, 98 m2, a sastoji se od prizemlja kojim dominira zajednički prostor dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice otvorenog tlocrta s izlazom na natkrivenu terasu i dvorište. U prizemlju je još hodnik, kupaonica i jedna spavaća soba. Na prvom katu projektirane su 3 spavaće sobe, od kojih je jedna zamišljena kao gym, a drugu ima svoj walk-in closet i en suite kupaonicu, dok se na katu nalaze još jedna kupaonica i natkrivena terasa. Centralno mjesto za druženje nudi krovna terasa koja je podijeljena na zatvoreni planirani dio zimskog vrta, natkrivenu i nenatkrivenu terasu sa pergolom.

Projekt nudi najbolje od najboljeg. Kombinaciju suživota s prirodom i morem na nekoliko koraka, pa je arhitektura uklopljena u prirodni lokalitet, pružajući razne mogućnosti za boravak na otvorenom, ali pazeći da se i u zimskim mjesecima ovđe može lagodno boraviti. Iz tog je razloga podno grijanje predviđeno u cijelom prostoru prizemlja, te u svim kupaonicama sa wifi termostatom za daljinsko upravljanje, a dodatno svaka soba ima klima uređaj za grijanje i hlađenje (wifi daljinsko upravljanje).

Vanjska stolarija stambene zgrade se sastoji od aluminijskih ostakljenih krila (klizne stijene / prozori i vrata), u boji antracita.

Zaštita od sunca izvedena je od aluminijskih kliznih brisoleja također u boji antracita. Ulazna vrata su također aluminijska. Svi prozori i balkonska vrata, ostakljeni su izolacijskim staklom kojeg čine dvije staklene ploče međusobno razdvojene međustaklenim prostorom punjenim argonom, tip IZO 4+16+4. Unutarnja stolarija je drvena.

Podovi u unutarnjim prostorima se oblažu keramičkim pločicama odnosno parketom (spavaće sobe te hodnik i stubište na katu).

Ograde na terenu i ograde terasa na stambenoj zgradi su pune betonske, osim dijelova krovnih terasa gđe je postvljena staklena ograda kako bi se omogućio bolji pogled na more s terasa.

Zgrada se sastoji od tri stambene jedinice koje su nanizane jedna do druge, te su međusobno izmaknute tlocrtno i visinski. Jedinice su kaskadno postavljene u odnosu na teren u padu. Tlocrtim i visinskim pomakom postignut je dojam kuća u nizu. Svaka stambena jedinica katnosti je P+1+Pk (krovna terasa). Svaka stambena jedinica ima vlastitu privatnost u vrtovima u prizemlju kao i na krovnim terasama, što je postignuto izgradnjom zidova između vrtova pojedinih jedinica, kao i zidovima između krovnih terasa. Prodaja ide prema modelu "ključ u ruke" podrazumijevajući potpuno opremljene kupaonice, vanjsku rasvjetu, okoliš sa pripremom za sadnju biljaka, priprema za navodnjavanje, žičanu pripremu za video nadzor, dovod vode, struje, odvodnje na dvorište (za potrebe roštilja, manjeg spremišta), pripremu za jacuzzi ili manji bazen na krovnim terasama, aluminijsku pergolu, žičani internet i satelitski dolaz u svaku sobu, električno podno grijanje prizemlje i sve kupaonice (wifi daljinsko upravljanje), klima s grijanjem i hlađenjem svaka soba (wifi daljinsko upravljanje), svi prekidači i utičnice i priprema na pozicijama za unutarnju rasvjetu.

Ovo neće dugo biti na tržištu prema pretprodajnim cijenama pa požurite. Ugrabite svoj mediteranski raj!

✅ NOVO: Financiranje za građane EU

✅ Br. 1 u Hrvatskoj već preko 23 godine

Provizija: 3% +PDV

Kontakt: Ivana Zanjko Mađarić 091*******

Kristina Tomiek 095*******

ID KOD AGENCIJE: DA100*******

Kristina Tomiek

Agent s licencom

Mob: 095*******

Tel: 042*******

E-mail: kristina. tomiek@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Ivana Zanjko - Mađarić

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 042*******

E-mail: ivana. madaric@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 579.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.181 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 182 m2
  • Broj soba: 5
  • Broj spratova: 3
  • Broj kupatila: 3
  • Godina izgradnje: 2024
  • Šifra oglasa: D10-99410

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Dvorište
  • Interfon
  • Ažuriran:
    24/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-99410
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top