ISTRA, KANFANAR - Luksuzna autohtona vila s bazenom i saunom

Žminj, Žminj

850.000 €
2.901 €/m2
Kuća 293 m2

ISTRA, KANFANAR - Luksuzna autohtona vila s bazenom i saunom

Mnogo je znamenitosti po kojima je Općina Kanfanar poznata. Od prekrasne zeleno - plave oaze Limskog kanala do ruševina srednjovjekovnog grada Dvigrada, brojnih arheoloških lokaliteta, bogate sakralne baštine, lokalnih proizvoda i slično.

U Kanfanaru ćete naći mir koji je tipičan za mala sela u zaleđu Istre, iako imate sve na dohvat ruke. Malo mjesto gđe se blaga mediteranska klima sjedinila s prirodnim obilježjima unutrašnje Istre udaljeno 15 minuta vožnje od Rovinja i samo 2 km od izlaza s autoceste.

U malom selu udaljenom nekoliko kilometara od tog simpatičnog gradića, prodajemo ovu prekrasnu luksuznu vilu koja je dio zatvorenog kompleksa koji će sadržavati 9 prekrasnih mediteranskih vila s bazenom.

Vila 9 koncepirana je kao prostrana katnica ukupnje neto površine 293 m2.

Prizemlje se sastoji od natkrivenog ulaza, predsoblja, kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice napravljene po openspace konceptu, spremišta, praonice, dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, wc-a te velike natkrivene terase s vanjskom kuhinjom.

Unutarnje stepenice vode na kat gđe se nalazi hodnik i još tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Tu se još smjestila i prekrasna sauna.

Hodnik i sauna imaju izlaz na lijepu natkrivenu terasu.

Na prostranoj okućnici od 2. 783 m2 nalazi se već spomenuta ljetna kuhinja s roštiljem, prekrasan bazen površine 11, 5 x 3, 5 m2 sa sunčalištem obloženo kamenom te dodatno zelenilo s posađenim biljkama koje će se zalijevati putem sustava navodnjavanja.

Na okućnici ima prostora za postavljanje dodatnih sadržaja za đecu i njihovu neometanu igru.

Za Vaše limene ljubimce osigurana su 3 natkrivena parkirna mjesta popločena tlakavcem te garaža u sklopu kuće za još 2 vozila.

Podno grijanje planirano je na prizemlju i na katu, dok je hlađenje predviđeno klima uređajima (svaka soba + dnevni boravak).

Kuća je orijentirana južno te otvorena prema svijetlosti i suncu gotovo cijeli dan, uz istodobno osiguravanje maksimalne privatnosti svake pojedinačne kuće.

Kuća će biti građena u tipičnom istarskom stilu gđe se naglasak stavio na materijale sa kojima su se takve kuće gradile nekada davno.

Demit fasada je debljine 10 cm i ona dolazi na pročelje u kombinaciji sa kamenom.

Unutarnja i vanjska stolarija je drvena.

Podovi keramika, stepenice kamen.

Rukohvati i ograde kovano željezo.

Ulazni portun u naselje biti će na elektromotor te će se njime upravljati daljinskim upravljačem.

Ova predivna luksuzna katnica idealna je za investiciju u turističko iznajmljivanje ili za obiteljski dom. Udaljenost od Pule je 30 km, a Rovinja 20 km, što stanovnicima pruža blizinu urbanim sredinama i moru, ali uz istovremenu mogućnost življenja u miru i tišini šarmatnog, istarskog sela.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 18765

Tina Širol

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: tina@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 850.000 €
  • Cena po kvadratu: 2.901 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 293 m2
  • Broj soba: 6
  • Broj kupatila: 5
  • Godina izgradnje: 2024
  • Površina placa: 27,8 a
  • Šifra oglasa: D7-356508

Karakteristike

  • Parking
  • Dvorište
  • Klima
  • Ažuriran:
    23/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-356508
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top