ISTRA PULA Stan na izvanrednoj lokaciji

Pula, Monvidal

296.290 €
2.694 €/m2
Stan 110 m2

ISTRA PULA Stan na izvanrednoj lokaciji

Luksuzan 3SS+DB stan smješten na drugom katu novogradnje na svega nekoliko kratkih minuta hoda od plaža, mora i šetnjica.

Ponosno predstavljamo projekt novogradnje koja se trenutno nalazi u ROH-BAU fazi gradnje, a koja se sastoji od sveukupno 6 stambenih jedinica organiziranih tako da se na svakoj etaži nalazi po 2 stana. Riječ je o visoko kvalitetnoj zgradi smještenoj svega 2, 5 km od predivnih uređenih plaža, kristalnog čistoga mora i uređene šetnjice s biciklističkom stazom kroz prirodu i parkove.

Ovim projektom imate priliku posjedovati jednu od rjeđih nekretnina na našem tržištu smještenu na značajnoj i luksuznoj lokaciji grada Pule, okruženu obiteljskim kućama i modernim zgradama na svega par minute vožnje od Medulina i centra Pule.

Lokacija zgrade je idealna za sve koji traže opciju investicije u svrhu razvoja luksuznog turizma ili za sve one koji traže svoju privatnu oazu mira i privatnosti u magičnom i nezaobilaznoj Puli.

OPIS STANA:

Riječ je o komotnom i prostranom stanu koji se sastoji od ukupno 90, 08m2 stambenoga prostora.

Prostorije su u stanu organizirane tako da svaka od njih u potpunosti ispunjuje svoju zacrtanu ulogu, pa se tako na samome ulazu u stan nalazi predvorje/hodnik koji odvaja privatni prostor stana od prostora namijenjenom dnevnom životu i zabavi.

Dio stana namijenjen dnevnom životu i zabavi koncipiran je kao "open space" prostor u kojemu se nalazi predviđeno mjesto za veću kuhinju, komotnu blagovaonicu i veći dnevni boravak s izlazom kroz staklenu stijenku na natkrivenu terasu. Privatan dio stana sastoji se od tri spavaće sobe i dvije kupaonice , jedna od spavaćih soba predstavlja master spavaću koja posjeduje vlastitu kupaonicu. Dvije sobe imaju izlaz na terasu koja pruža predivan pogled.

Uz sve spomenuto stanu pripada i spremište u podrumskom dijelu zgrade, kao i dva označena parking mjesta na okućnici zgrade.

DODATNE I TEHNIČKE INFORMACIJE:

* Stan se prodaje po sistemu ključ u ruke, bez namještaja.

* U cijenu je uključeno podno grijanje u kupaonicama, dnevnom boravku i blagovaonici.

* Bit će opremljeni i klima uređajima u svakoj prostoriji.

* Postavlja se visoko kvalitetna stolarija

* Tijekom izgradnje koriste se isključivo provjereni visoko kvalitetni materijali.

* Planirani kraj radova i mogućnost useljenja je polovicom 2025. godine

*U ovoj fazi gradnje moguće su izmjene po želji kupaca

OPIS LOKACIJE:

Stanovi su smješteni na jednoj od rjeđe dostupnih lokacija na tržištu, pogotovo kada govorimo o Puli . Sve ono što je potrebno za svakodnevni život nalazi se na svega nekoliko koraka od stana, a jedna od najvećih značajki ove lokacije jest mir i privatnost koju ona pruža, blizina plaža, kao i svog ostalog sadržaja.

Tako su stanovi locirani na idealnoj lokaciji za sve one koji traže svoju priliku za investicijom u smjeru razvoja luksuznog turizma sa sigurnim povratom na uloženo, kao i za sve one koji traže idealno mjesto za svoju privatnu oazu mira i luksuza.

Za sva dodatan pitanja, potrebne informacije ili želju za organizacijom razgleda stana, trenutne faze gradnje i lokacije slobodno nas kontaktirajte.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 29523

Dominik Jelenčić

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: dominik@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Ivana Škoro

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: ivana@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 296.290 €
  • Cena po kvadratu: 2.694 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 110 m2
  • Broj soba: 4
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 2
  • Šifra oglasa: D7-498231

Karakteristike

  • Parking
  • Lift
  • Klima
  • Ažuriran:
    18/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-498231
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top