OTOK PAŠMAN, BAROTUL - Građevinsko zemljište s projektom i građevinskom dozvolom

Pašman, Pašman

135.000 €
Plac 1.112 m2

OTOK PAŠMAN, BAROTUL - Građevinsko zemljište s projektom i građevinskom dozvolom

Prodaje se građevinsko zemljište u mjestu Barotul na otoku Pašmanu. Zemljište ima ishodovanu građevinsku dozvolu i projekt za gradnju luksuzne vile te plaćene komunalne doprinose. Nalazi se na vrlo atraktivnoj i izoliranoj lokaciji. Zemljište ukupne površine 1112 m2 ima pristup na asfaltiranu cestu a priključci struje i vode nalaze se u blizini terena.

Prema projektu planirana je gradnja luksuzne vile od 327 m2 s bazenom. Objekt se sastoji od podruma, prizemlja i kata te krovne terase. U podrumu je predviđena fitness i spa prostorija te vinski podrum. U prizemlju su dnevni boravak, kuhinja i blagovaona te dodatni wc. Na katu su četiri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama.

Najbliža plaža udaljena je tek 550 m pa ova nekretnina predstavlja idealnu investiciju za turističko poslovanje. Mjesto Barotul maleno je pomorsko mjesto na otoku Pašmanu okruženo prekrasnim šljunčanim plažama i netaknutom prirodom. Otok Pašman vrlo je dobro povezan s kopnom trajektnom linijom iz Tkona za Biograd na Moru. U blizini se nalaze i brojni Nacionalni parkovi i parkovi prirode. Primjerice Nacionalni park Kornati, jadranski dragulj koji se nalazi u blizini, otočje je specifične geografije koje se sastoji od 89 otoka, otočića i hridi, a u blizini se nalazi i Park prirode Telašćica sa slanim jezerom Mir.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 29369

Sara Večeralo

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: sara@dux-dalmacija. com

www. dux-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: 135.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.112 m2
  • Šifra oglasa: D7-496556

Karakteristike

  • Ažuriran:
    12/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-496556
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top