Prilika za investitore – ugostiteljski objekt u strogom centru Pule

Pula, Centar

660.000 €
3.000 €/m2
Poslovni prostor 220 m2

Pula je najveći grad Istarske županije, smješten na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu u kojem se nalazi poznati rimski amfitear. Arena je najpoznatiji simbol Pule te ujedno jedan od najbolje očuvanih rimskih amfiteatara u cijelom svijetu. Pula je kulturni centar Istre još od rimskoga doba sa mnogobrojnim povijesnim atrakcijama koje privlače turiste iz cijeloga svijeta. Pula je odično prometno povezana svim prometnim sredstvima, auto cestom, željeznicom, aerodromom i nautičkim marinama. Okružena je prekrasnom mediteranskom prirodom, mnogobrojnim plažama i poznatim otočjem Brijuni.

 

U Puli prodajemo poslovni prostor ugostiteljske namjene veličine 220 m2 u prizemlju zgrade. Prostor se nalazi u frekventnoj zoni u strogom centru grada Pule, blizu rive i svih pulskih znamenitosti, tako da je lokacija odlična za uspješno obavljanje ugostiteljske đelatnosti, npr. otvaranje bara, restorana ili pizzerije.

 

Poslovni prostor se sastoji od dvije velike povezane prostorije 4 metara visokih stropova, te 12 m2 sanitarnog čvora. Prostor je potrebno adaptirati i prilagoditi potrebama poslovanja novog vlasnika. Unutrašnjost prostora je takva da već u postojećem stanju oduzima dah svojim uređenjem i predivnim stropovima, koji će nakon adaptacije stvoriti jedinstveno iskustvo za buduće posjetitelje.

 

Svakako je važno naglasiti da ovaj prostor raspolaže sa svim potrebnim priključcima električne energije, gradskog vodovoda, gradskog plina i kanalizacije, što značajno ubrzava vrijeme adaptacije i početka obavljanja đelatnosti. Uz 220 m2 unutarnjeg prostora postoji mogućnost uzimanja u zakup obližnjeg gradskog prostora za vanjsku terasu objekta, što bi značajno povećalo kapacitet broja gostiju ugostiteljskog objekta.

 

Poslovni prostor se kupuje od fizičke osobe, uredno je uknjižen u zemljišnim knjigama i nema nikakvih tereta.

 

Postoji mogućnost dugoročnog zakupa poslovnog prostora po cijeni 3. 000 EUR/mjesečno, uz obavezu zakupnika da samostalno investira u adaptaciju i opremanje poslovnog prostora.

 

Za detaljnije informacije slobodno nam se obratite.

 

Podaci

  • Cena: 660.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.000 €/m2
  • Tip: Poslovni prostor
  • Kvadratura: 220 m2
  • Broj soba: 1
  • Šifra oglasa: I11-1002

Karakteristike

  • Ažuriran:
    12/04/2024
  • Šifra oglasa:
    I11-1002
Informacije o oglašivaču

Investa Real Estate Fažana Poreč

Voćarska 2
52212 Fažana

Ostali oglasi ovog korisnika
Top