Građevinsko zemljište - Tenja

Osijek - Okolica, Tenja

39.999 €
Plac 6.087 m2

Prodaju se dvije čestice koje se nalaze u građevinskoj zoni ukupne površine 6087 m2. Na jednoj od čestica je zidani objekt od 50 m2 koji je suh i upotrebljiv te zidani bunar, a na drugoj kuća za rušenje kvadrature 95 m2 izgrađena prije 1968. godine.

Na obje čestice nalazi se 70 stabala Chandlera, tražene sorte oraha bijele jezgre, te ukupno 9 mladih trešanja različitih sorti i nekoliko šljiva.

Stabla oraha posađena su u zasebnom zadnjem dijelu čestica u tri reda u razmaku od 8 metara. Starost nasada je 2 godine, a puni rod (cca 2 tone) očekuje se u 7-8 godini.

Chandler je kalifornijska sorta oraha koja je trenutno jedna od najtraženijih u Europi, produktivna je i ima visok potencijal prinosa te je ujedno i najisplativija za komercijalne nasade. Posebnost ove sorte što je jezgra ploda bijele boje i koristi se u konditorskoj industriji radi čega postižu dobru cijenu te što kasno cvjeta pa ne postoji opasnost od mraza.

Ukupna širina obje čestice je 20 metara, a čestice se nalaze cca 750 metara od centra mjesta, odnosno od svih potrebnih sadržaja za svakodnevni život (trgovina, škola, dom zdravlja, nogometno igralište, vrtić, pekara, crkva, pošta, autobusna stanica, itd. )

Zbog svoje lokacije čestice su idealne za obitelji koje žele biti izvan gradske gužve, a u isto vrijeme za samo nekoliko minuta biti u centru grada Osijeka. Također, pozicija i prostor su dobri za razne oblike poduzetništva, između ostalog i za domove za stare i nemoćne.

Voda, struja i kanalizacija nalaze se ispred samih čestica.

U suradnji s geodetskim i odvjetničkim uredom provjeravamo sve nekretnine, garantiramo sigurnost i zadovoljstvo svim našim klijentima te bezbrižnu potragu za novim domom.

Detaljnije informacije o nekretninama možete dobiti dolaskom u ured ( Ul. Hrvatske Republike 43, Osijek ) ili kontaktirati:

Pavo 098*******, pavo@fidus. com. hr

Marina 095*******, marina@fidus. com. hr

Više nekretnina pogledajte na www. fidus. com. hr

Šifra objekta: iro-1579

Kontakt: Marina Kovač, marina@fidus. com. hr, +385*******

Kontakt: Pavo Đanić, pavo@fidus. com. hr, +385*******

Podaci

  • Cena: 39.999 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 6.087 m2
  • Šifra oglasa: F12-1746

Karakteristike

  • Ažuriran:
    10/04/2024
  • Šifra oglasa:
    F12-1746
Informacije o oglašivaču

Fidus, nekretnine i investicije d.o.o.

Cetinska 20
31000 Osijek

Ostali oglasi ovog korisnika
Top