Zemljište za vikendice - Zmajevac

Kneževi Vinogradi, Zmajevac

39.900 €
Plac 732 m2

U baranjskom mjestu Zmajevac se prodaje građevinsko zemljište površine 734 m2. Zemljište se sastoji od 2 čestice - na jednoj čestici postoje samo temelji nekretnine, a na drugoj stara kuća koju je potrebno srušiti.

Za obje nekretnine mogu se iskoristiti plaćene komunalne naknade za izgradnju novih objekata. Vlasnik posjeduje potvrdu/uvjerenje da su nekretnine izgrađene prije 15. 02. 1968. godine kao i uporabne dozvole za 3 gatora (vinski podrum). Ishođena je dozvola za priključak na vodovodnu mrežu, a na obje čestice se nalaze bunari i hidrant.

Zmajevac je naselje u baranjskoj općini Kneževi Vinograd 37 km udaljenom od Osijeka. Smješten je na Starom Dunavu, rukavcu rijeke Dunav, koji se smatra jednim od boljih odredišta za slatkovodni ribolov u Baranji. Povezan je cestom s naseljima Suza i Batina na granici sa Srbijom. Zmajevac je okružen plodnim njivama, a najpoznatiji je po vinogradima, vinskim cestama i brojnim vinskim podrumima. U središtu sela nalaze se crkva i ambulanta.

Želite li se baviti turizmom ili se samo maknuti od gradske gužve i stresa?! Ovo je investicija koja će se sigurno pokazati kao dobra odluka.

U suradnji s geodetskim i odvjetničkim uredom provjeravamo sve nekretnine, garantiramo sigurnost i zadovoljstvo svim našim klijentima te bezbrižnu potragu za novim domom.

Detaljnije informacije o nekretninama možete dobiti dolaskom u ured ( Ul. Hrvatske Republike 43, Osijek ) ili kontaktirati:

Pavo 098*******, pavo@fidus. com. hr

Marina 095*******, marina@fidus. com. hr

Više nekretnina pogledajte na www. fidus. com. hr

Šifra objekta: iro-1261

Kontakt: Marina Kovač, marina@fidus. com. hr, +385*******

Kontakt: Pavo Đanić, pavo@fidus. com. hr, +385*******

Podaci

  • Cena: 39.900 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 732 m2
  • Šifra oglasa: F12-1396

Karakteristike

  • Ažuriran:
    10/04/2024
  • Šifra oglasa:
    F12-1396
Informacije o oglašivaču

Fidus, nekretnine i investicije d.o.o.

Cetinska 20
31000 Osijek

Ostali oglasi ovog korisnika
Top