CRIKVENICA, ŠMRIKA - Poslovno-stambena jedinica s panoramskim pogledom na more

Kraljevica, Šmrika

690.000 €
1.500 €/m2
Kuća 460 m2

CRIKVENICA, ŠMRIKA - Poslovno-stambena jedinica s panoramskim pogledom na more

Posredujemo u prodaji odlične samostojeće stambeno-poslovne nekretnine u Šmriki. Nekretnina se nalazi na vrlo lijepoj, mirnoj lokaciji, okružena zelenilom i obiteljskim kućama. Kuća se sastoji od 3 stambene jedinice i poslovnog prostora s vlastitim ulazom iza kuće.

- U prizemlju se nalazi dvosobni apartman s kuhinjom i kupatilom.

- Na 1. katu se smjestio lijep i prostoran dvosobni apartman s dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i dva balkona južne orijentacije.

- U visokom potkrovlju pak imamo dvosobni apartman s velikim dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, dva kupatila, spremište, dva balkona i krovne terase.

S 1. i 2. kata se pruža panoramski pogled na more i otok Krk. Kuća je za adaptaciju, odnosno 1. i 2. kat je potrebno dovršiti. Trenutno su na svim etažama provedene instalacije vode, struje i grijanja (kotlovnica na lož ulje), te je svugđe postavljena PVC stolarija. Vanjski dio kuće izgleda vrlo dobro (fasada, ograde, krov). Okućnica je oko cijele kuće proporcionalno raspoređena i ima dovoljno mjesta za parking.

Vlasnik je predložio opciju prodaje u trenutno stanju i opciju gđe se on obvezuje dovršiti kuću u roku od 180 dana uz nadoplatu. Ova nekretnina ima puno potencijala, a glavna joj je prednost vrlo dobra prometna povezanost sa otokom Krkom, Rijekom i Crikvenicom, ali i mirna lokacija okupana Suncem tokom cijelog dana. Iza kuće ima dovoljno mjesta za bazen, a poslovni prostor se može iskoristiti po želji budućeg kupca. Papiri i vlasništvo uredni. Preporuka agenata.

Objavljene su i slike projekta gđe bi se nekretnina pretvorila u dvojnu vilu s dva bazena!

Rivijera je smještena na moru, a opet dovoljno blizu planina pa u istome danu možete uživati na plaži, roniti, jedriti ili ploviti, a potom za svega pola sata doći do šumskog mira i kušati zdrave specijalitete od ljekovitih biljaka. Rivijere Crikvenica, Novi Vinodolski i Vinodol zajedno imaju više od 300 km raznovrsnih pješačkih i planinarskih i isto toliko biciklističkih staza. Epiteti rivijera zdravlja i grad maratona samo potvrđuju ono što su mnogi prepoznali pred više od stotinu godina - Crikvenica je idealna za zdravlje svih generacija i pravi raj za sportaše i rekreativce.

Srce rivijere je Crikvenica, ponosna vlasnica najljepše gradske plaže na Jadranu. Živopisno mjesto Selce plijeni pozornost ljepotom tradicije. Šarmantno Jadranovo osvaja povezanošću s netaknutom prirodom, dok Dramalj otkriva zašto baš ovđe zvijezde sjaje jasnije i glazba zvuči melodičnije.

Osim cestovnim, može se doći morskim ili zračnim putem. Nautičari vez pronalaze u gradskoj luci. Na rivijeri je i mnogo manjih lučica za vaša plovila. Nedaleko, pak, u marinama u Novom Vinodolskom ("Marina Novi" i "Mitan Marina") te na otoku Krku u Puntu nude se usluge zimskog veza. Zrakom je najjednostavnije doći preko aerodroma Zračne luke Rijeka, smještenoga također na otoku Krku, udaljenoga svega dvadesetak kilometara od Crikvenice.

Klima na Rivijeri Crikvenici je blaga i stabilna mediteranska kakvu samo poželjeti možete! Zahvaljujući pogodnim vremenskim uvjetima, ovđe gotovo tijekom cijele godine možete uživati u brojnim aktivnostima na otvorenom, od plovidbe pa do pješačenja, trčanja, bicikliranja i brojnih drugih.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 29227

Patrik Hrštić

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: patrik@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Marco Matešković

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: marco@dux-nekretnine. hr

www. dux-nekretnine. hr

Podaci

  • Cena: 690.000 €
  • Cena po kvadratu: 1.500 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 460 m2
  • Broj soba: 10
  • Broj kupatila: 4
  • Površina placa: 9,5 a
  • Šifra oglasa: D7-494589

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Dvorište
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-494589
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top