Najam, Zagreb, Draškovićeva, poslovna zgrada, 3 etaže, lift

Zagreb, Donji Grad , Donji grad

Klikom aktivirajte mapu
12.000 €
Poslovni prostor 800 m2

www. biliskov. com   ID: 14196

Donji Grad, Draškovićeva

Poslovna zgrada ukupne površine  cca 800 m2,  nalazi se u pješačkoj zoni centra Zagreba u Draškovićevoj ulici. Zgrada ima lift.

U dugoročni najam daje se cjelokupni objekt koji se sastoji od I, II i III tlocrtno identične etaže (svaka po netto 230 m2) te arhivski prostor u podrumu. (U lokal u prizemlju zgrade ulazi se sa ulice tako da je fizički izdvojen  od ulaza, stubišta i nema zajedničkih dijelova sa ostalim prostorima zgrade koja se daju u najam).

S obzirom da se zgrada nalazi u zaštićenom urbanom središtu Zagreba, ista je kompletno renovirana po najvišim standardima uz suglasnost Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Ispred ulaza u zgradu je stajalište tramvaja, a određeni broj garažnih i parkirnih mjesta u blizini, može se zakupiti po potrebi korisnika zgrade. Uz nekretninu dolazi samo jedno parkirno mjesto u dvorištu zgrade.

Sve etaže zgrade korištene su kao kancelarijski prostori pa se prema potrebi najmoprimca može koristiti i postojeći namještaj i oprema.

Tlocrtno se radi o pretežno otvorenom prostoru dužine 19, 4m, koji se po potrebi najmoprimca može modularno pregraditi staklenim stijenama i knauf zidovima.

Cijeli objekt je pokriven sa sustavom digitalnog video nadzora, alarmima, te dojavnim sustavom. U sklopu II etaže poslovne zgrade nalaze se dvije odvojene prostorije sa protuprovalnim i protupožarnim svojstvima u kojima je server roomi trezor.

U prizemlju objekta nalazi se portirnica za zaposlenika zaštitarske službe ili internog zaposlenika.

Ukupna korisna površina cijele poslovne zgrade je cca 800m2 od kojih se na arhivu u podrumu odnosi cca 50m2.

Cijena zakupa ovisi o periodu najma, sigurnosti plaćanja, korištenju postojećeg namještaja i opreme pa se o istoj treba razgovarati nakon pregleda objekta.

Cjelokupan prostor bit će dostupan od Rujna 2024. godine, do tada je moguće zakupiti etažu po etažu po dogovoru sa vlasnikom nekretnine.

Slike objekta dostupne su na upit.

Grijanje: Plinsko centralno etažno

Orijentacija: Istok – Zapad

Cijena zakupa: 12. 000€ + PDV

Agencijska naknada: 1 mjesečna najamnina + PDV

Podaci

  • Cena: 12.000 €
  • Tip: Poslovni prostor
  • Kvadratura: 800 m2
  • Broj soba: 10
  • Broj kupatila: 6
  • Šifra oglasa: B6-14196

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    B6-14196
Informacije o oglašivaču

Biliškov nekretnine d.o.o.


10000 Zagreb

Ostali oglasi ovog korisnika
Top