ISTRA BARBAN Građevinsko zemljište za vile /kuće za odmor

Barban, Barban

182.000 €
Plac 2.183 m2

ISTRA BARBAN Građevinsko zemljište vile i kuće za odmor

Na traženoj lokaciji grada Barbana, smjestilo se građevinsko zemljište od 2183m2, koje se sastoji od tri parcele s mogućnosti izgradnje vile/kuće za odmor.

Okruženo modernim i visokoluksuznim vilama ovo zemljište predstavlja izvrsnu priliku za investitore i sve one koji traže sigurno i mirno mjesto za izgradnju vlastite privatne vile. Kako je riječ o Barbanu, poznatom biseru na južnom dijelu Jadrana, sigurni smo kako će Vam se ovo zemljište sviđeti.

OPIS ZEMLJIŠTA:

Riječ je građevinskom zemljištu ukupne iskoristive površine od 2183m2, koje se sastoji od dvije parcele (388, 5m2 + 224m2) s trećom parcelom u pristupnome putu od 140m2.

Od iznimne važnosti je za napomenuti kako je zemljište pravilnoga oblika, te kako je ravno. Uz to moramo napomenuti kako se pored zemljišta nalazi sva potrebna infrastruktura i priprema za spajanje budućeg objekta. No, budući vlasnici slobodni su odlučiti graditi i vilu, kuću za odmor ili obiteljsku kuću, sukladno svojim željama ili potrebama.

Obje parcele imaju lokacijsku informaciju koja potvrđuje kako se zemljišta nalaze unutar građevinske zone naselja kao izgrađeni - uređeni dio.

OPIS LOKACIJE:

Barban spada u vodeće lokacije istarskog turizma i jedno je od dvadesetak najpoznatijih mjesta na Jadranu. Dinamičan razvoj Barbana počiva na valorizaciji prirodne osnove i fizionomiji pitomog pejzaža. Svi posjetioci Barbana ovđe mogu pronaći vlastiti komadić mira i tišine, bogat pejzažima ovog mediteranskog krajolika, a istodobno može provesti vrlo dinamičan odmor bogat brojnim sadržajima.

Mikro lokacija zemljišta je izvrsna, okružene obiteljskim kućama i visoko luksuznim vilama, te nudi maksimalan mir i privatnost. S obzirom na blizinu svog sadržaja potrebnog za svakodnevni život, kao i blizinu centra mjesta, poznate i trgovina, restorana, drogerija i čestih autobusnih linija, sigurni smo kako ćete ovu lokaciju shvatiti kao pravu priliku za izgradnju obiteljskog doma/ luksuzne vile ili pak kao priliku za investicijom sa sigurnim povratom.

Neovisno o blizini aktivnih i životopisnih dijelova Barbana, lokacija zemljišta nudi budućim vlasnicima maksimalan mir i privatnost, bez buke i velikih gužvi.

Vlasništvo 1/1

Bez tereta

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 29057

Dominik Jelenčić

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: dominik@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Ivana Škoro

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: ivana@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 182.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 2.183 m2
  • Šifra oglasa: D7-492603

Karakteristike

  • Ažuriran:
    29/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-492603
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top