ISTRA, TINJAN - Građevinsko zemljište od 2706 m2

Tinjan, Tinjan

249.000 €
Plac 2.706 m2

ISTRA, TINJAN - Građevinsko zemljište od 2706 m2

Općina Tinjan nalazi se u centralnom dijelu središnje Istre, na prostoru zapadne strane Drage. Graniči sa gradom Pazinom i općinom Sveti Petar u Šumi istočno, južno s općinom Žminj i Kanfanar, zapadno sa općinama Sv. Lovreč Pazenatički, Višnjan i gradom Porečom te sjeverno s općinom Karojba. U sastavu Općine Tinjan nalaze se naselja Brečevići, Brčići, Jakovici, Kringa, Muntrilj, Radetići, Tinjan i Žužići. Tinjan ponosno čuva svoju povijest i tradiciju, bilo da je riječ o simbolima ovog kraja, kamenom suhozidu i lokvama te kosirima i rankunima, folklornom i graditeljskom nasljeđu, predaji i legendama ili pak o vrhunskim gastronomskim delicijama poput istarskog pršuta.

Za očuvanje tradicije proizvodnje vrhunskog pršuta na Tinjanštini danas je zaslužno nekoliko registriranih pršutana, a 2006. godine Tinjan je proglašen Općinom istarskog pršuta. Još jedna znakovita tradicija ovoga kraja je kovački zanat. Tinjanski kosiri nadaleko su poznati, pa tijekom raznih manifestacija u Tinjanu su organizirane smotre kosira i drugih kovačkih proizvoda kovača iz cijele Istre.

U mirnom i tihom pređelu središnje Istre, s pogledom na vinograde, zaseoke i seoske kuće prodaje se prostrani građevinsko zemljište površine 2706 m2.

Parcela je pravilnog oblika. Pristupni put je osiguran, a do parcele se dolazi makadamskim putem. Vlasništvo je uredno. Sva infrastruktura nalazi se na parceli.

S obzirom na atraktivnu lokaciju i veličinu samog zemljišta, ono može biti idealno kao investicija u gradnju kuće za odmor i turizam, ali i za obiteljski život.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28900

Tina Širol

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: tina@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 249.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 2.706 m2
  • Šifra oglasa: D7-490874

Karakteristike

  • Ažuriran:
    25/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-490874
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top