ATRAKTIVNO ZEMLJIŠTE-POGLED NA MORE

Novigrad, Novigrad

90.450 €
Plac 603 m2

NA PRODAJU-U prekrasnom mjestu Novigradu u Zadarskoj županije nalazi se građevinsko zemljište. Veličina zemljišta je 603m2. Nalazi se u neigrađenom đelu Novigrada dimenzije zemljišta su 26mX23m, ali u blizini kuća za odmor. Struja i voda nalaze se na terenu. U blizini je Novigradske uređene plaže 150m. Pozicija je idealna za izgradnju obiteljske kuće za odmor.

Novigrad - slikovit povijesni dalmatinski gradić smješten na južnoj obali Novigradskog mora u uskom i dugom zaljevu podno planine Velebit. Izgrađen u obliku trapeza, omeđen zidinama koje su danas očuvane samo u tragovima, nastao je na ostacima tvrđave na vrhu brijega s kojeg se spušta prema moru.

U Novigradsko more ulijeva se rijeka Zrmanja, stoga je ono bogato ribom i školjkama. Zahvaljujući sretnom spoju prirodnih i kulturnih ljepota, malim uvalama u sjeni borova i uređenim kupalištima, Novigrad je pravi raj za svakog gosta. Na rijeci Zrmanji možete uživati u raftingu, kanuingu i vožnji kajakom, dok se iz Novigrada lako mogu posjetiti nacionalni parkovi (Paklenica, Plitvice, Krka, Kornati), Park prirode Velebit, Cerovačke pećine (najveći spiljski kompleks u Hrvatskoj) te ornitološki rezervat Vrana s Vranskim jezerom.

Za sva pitanja stojim na raspolaganju.

ID KOD AGENCIJE: 300*******

Monika Zurak

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: 023*******

E-mail: m. zurak@remax. hr

https://www. remax. hr/Complete1

Podaci

  • Cena: 90.450 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 603 m2
  • Šifra oglasa: R15-287379

Karakteristike

  • Ažuriran:
    22/03/2024
  • Šifra oglasa:
    R15-287379
Informacije o oglašivaču

RE/MAX COMPLETE

Paška ulica 16
53291 Novalja

Ostali oglasi ovog korisnika
Top