PREKO, OTOK UGLJAN - GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE

Preko, Preko

381.300 €
Plac 1.271 m2

U prodaji imamo građevinsko zemljište u mjestu Preko na otoku Ugljanu. Zemljište je pravilnog oblika s izlazom na dvije strane, svojim sjevernim dijelom položeno na prometnicu na kojoj se nalazi sva infrastruktura. Nalazi se u neposrednoj blizini trajektnog pristaništa i svojom pozicijom pruža puno poslovnih i stambenih mogućnosti.

Nedaleko se nalaze svi sadržaji koju omogućuju normalan moderan život.

Mjesto Preko se nalazi na istočnoj obali otoka, nasuprot grada Zadra. Do Preka se može doći trajektom iz Zadra koji prometuje redovito tijekom cijele godine. Također, otok Ugljan je povezan s otokom Pašmanom mostom, što olakšava pristup drugim dijelovima Zadarskog arhipelaga.

Preko je tipično dalmatinsko ribarsko naselje s mediteranskim šarmom. Poznat je po svojim slikovitim kamenim kućama, uskim ulicama i tradicionalnim ribarskim brodicama. Središnji dio naselja je stari dio grada, gđe se nalaze crkva, trgovine, restorani i kafići.

Obala u Preku je prekrasna, s brojnim šljunčanim plažama i uvalama. Kristalno čisto more i mirna atmosfera privlače turiste koji traže opuštajući odmor u netaknutoj prirodi. Otok Ugljan je poznat po svojoj bogatoj vegetaciji, maslinicima, vinogradima i šumama, što pruža mogućnosti za istraživanje prirodnih ljepota otoka.

Preko je također dobra polazna točka za istraživanje drugih dijelova otoka Ugljana. Možete se prošetati ili iznajmiti bicikl i istražiti slikovite staze koje vode do drugih sela na otoku. Tu su i brojni nautički centri koji pružaju mogućnost za iznajmljivanje brodova i istraživanje obližnjih otočića i skrivenih uvala.

Otok Ugljan je također popularno odredište za ljubitelje aktivnosti na otvorenom, poput ronjenja, jedrenja, planinarenja i biciklizma. Otok ima dobro označene biciklističke staze koje vode do prekrasnih vidikovaca s kojih se pruža pogled na obližnje otoke i more.

Otok Ugljan je poznat i po svojoj gastronomiji, posebno po svježim morskim plodovima i domaćem maslinovom ulju. U Preku i okolnim selima možete uživati u autentičnim dalmatinskim jelima u lokalnim restoranima i konobama.

Dokumentacija i vlasništvo uredno, bez tereta.

Sve ostale informacije na upit.

Razgled moguć uz prethodni dogovor.

Kontakt: Emil Perović +385*******

ID KOD AGENCIJE: 300*******

Emil Perović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: 053*******

E-mail: e. perovic@remax. hr

www. nekretnine-complete. com

Podaci

  • Cena: 381.300 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.271 m2
  • Šifra oglasa: R15-419286

Karakteristike

  • Ažuriran:
    23/05/2024
  • Šifra oglasa:
    R15-419286
Informacije o oglašivaču

RE/MAX COMPLETE

Paška ulica 16
53291 Novalja

Ostali oglasi ovog korisnika
Top