MASLINIK - STARIGRAD

Starigrad, Starigrad

22.000 €
Plac 504 m2

NA PRODAJU: Imamo na prodaju Maslinik s 20 stabala maslina od toga 6 ih je Stoljetni. Ovaj Maslinik nudi pristupni put i prekrasan pogled na more.

Maslinik se sastoji od 20 maslina od toga 6 Stoljetnih, koje vam pružaju mogućnost da se uključite u proizvodnju maslinovog ulja ili jednostavno uživate u održavanju i berbi maslina. Masline su vrijedna biljka koja može donijeti razne koristi i mogućnost.

Pristupni put omogućuje lagani pristup masliniku, što olakšava održavanje i berbu. Također pristupni put može biti koristan za Transport opreme ili materijala koji su potrebni za rad iu masliniku.

Pogled na more još je jedan aktivan element ovog maslinika. Možete uživati u prekrasnom pogledu na more dok radite u masliniku ili jednostavno opuštate i uživate u prirodi. Ako ste zainteresirani za ovaj maslinik s pristupnim putem i pogledom na more, kontaktirajte nas za više informacija i dogovorite sastanak kako bi smo vam pružili sve potrebne informacija.

Vlasništvo uredno.

Starigrad Paklenica je grad i općina u Zadarskoj županiji u Hrvatskoj. Smjestio se na krajnjem sjeverozapadnom dijelu Zadarske županije u podnožju planine Velebit i u njemu živi oko 2000 stanovnika. Općina Starigrad uključuje i obližnja naselja Seline i Tribanj. Cijelo područje nalazi se u zaštićenom prirodnom okruženju jer čitava planina Velebit zajedno sa svojom obalom ima status parka prirode. Ipak najzanimljiviji predio Velebita nalazi se upravo u zaleđu Starigrada, a to su kanjoni Velike i Male Paklenice koji su zbog bogatstva hidroloških i geomorfoloških oblika i bogatog biljnog i životinjskog svijeta proglašeni nacionalnim parkom. Tu se nalazi i najviši vrh Velebita, 1757 metara visoki Vaganski vrh. Starigrad je središte Paklenicčke rivijere koja je nastala na plodnoj ravnici na temeljima drevnog anticčkog grada Argyruntuma koji je bio važna luka i utvrda starim Rimljanima. Danas je to živahno turističko mjesto zahvaljujući kilometarskim šljunčanim plažama, ugodnoj mediteranskoj klimi i brojnim sportsko rekreacijskim sadržajima. Osim ugodnog obiteljskog ljetovališta, Starigrad je tradicionalno okupljalište planinara, alpinista, pustolova i ljubitelja prirode koji dolaze istražiti impozantni kanjon Paklenice i uživati u netaknutoj divljini planine Velebit. Stanovništvo se u prošlosti bavilo nomadskim stočarstvom jer su ljeti uglavnom bili na ispaši u visokim dijelovima planine, te šumarstvom i poljoprivredom. Polaganim razvojem turizma krajem prošlog stoljeća danas ipak dominiraju uslužne đelatnosti i turističke usluge.

Kontat; Božana Perović 095*******

ID KOD AGENCIJE: 300*******

Božana Perović

Suradnik u procesu obuke

Mob: +385*******

Tel: 023*******

E-mail: b. perovic@gmail. com

https://www. remax. hr/Complete1

Podaci

  • Cena: 22.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 504 m2
  • Šifra oglasa: R15-471461

Karakteristike

  • Ažuriran:
    22/03/2024
  • Šifra oglasa:
    R15-471461
Informacije o oglašivaču

RE/MAX COMPLETE

Paška ulica 16
53291 Novalja

Ostali oglasi ovog korisnika
Top