Atraktivno zemljište s pogledom na more - 426 m2

Jasenice

51.120 €
Plac 426 m2

Predstavljamo jedinstvenu priliku za stvaranje vašeg savršenog doma s privatnošću u blizini svih potrebnih sadržaja ili mjesta za odmor na ovom atraktivnom zemljištu s pogledom na more. Smješteno na odličnoj lokaciji u blizini svih sadržaja, ovo atraktivno zemljište nudi kombinaciju privatnosti, mogućeg luksuza i predivnog pogleda na azurno plavo more.

Zemljište, površine 426 m2, s cijenom od 120, 00 eura po m2, urednog vlasništva, smješteno je je unutar građevinske zone, u malom mjestu Maslenica koje je do Zadra udaljeno manje od pola sata lagane vožnje, a na par minuta vožnje nalazi se Posedarje.

Maslenica se smjestila u dubokom prirodnom zaljevu - Novigradskom moru, uz predivne prirodne ljepote, nedaleko od ušća rijeke Zrmanje u Novigradsko more. Ime je dobila po stoljetnim maslinicima koji se i danas uzgajaju. U neposrednoj blizini Maslenice nalazi se predivan Maslenički most koji povezuje kontinentalnu Hrvatsku s Dalmacijom. Zahvaljujući neposrednoj blizini autoceste Zagreb - Split, te zračnoj luci Zadar, ovo malo turističko mjesto postaje sve traženija turistička destinacija, ali i mjesto za trajan život. Mjesto je idealno za idiličan obiteljski odmor i život uz čisto more, bistru rijeku Zrmanju i mističnu planinu Velebit. Budite jedan od sretnika koji će nazvati ovaj raj svojim domom.

Ne propustite priliku da ostvarite svoje snove i posjedujete ovo izuzetno zemljište na privilegiranoj lokaciji.

Za više informacija i razgledavanje, molimo kontaktirajte nas na:

Mob: 091*******

Mail:o. kamber@remax. hr

ID KOD AGENCIJE: 300*******

Ozrenka Kamber

Suradnik u procesu obuke

Mob: +385*******

Tel: 023*******

E-mail: o. kamber@remax. hr

https://www. remax. hr/Complete1

Podaci

  • Cena: 51.120 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 426 m2
  • Šifra oglasa: R15-471477

Karakteristike

  • Ažuriran:
    22/03/2024
  • Šifra oglasa:
    R15-471477
Informacije o oglašivaču

RE/MAX COMPLETE

Paška ulica 16
53291 Novalja

Ostali oglasi ovog korisnika
Top