PRIVLAKA, ZADAR - LUKSUZAN STAN S POGLEDOM, 1. KAT - SNIŽENO

Privlaka, Privlaka

250.000 €
3.247 €/m2
Stan 77 m2

U mjestu Privlaka kod Zadra, gradi se luksuzna Villa Astoria sa 6 stanova, udaljena 70 m od mora, s prelijepim pogledom na kristalno plavo more, obližnje otoke, plažu te na daleko čuveni zalazak sunca sa najzapadnije točke Dalmacije. Villa ima svoju vlastitu okućnicu sa lijepo uređenim dvorištem obogaćeno autohtonim biljem i raslinjem da bi se postigao što bolji ugođaj Mediterana. Ovo moderno zdanje novogradnje smješteno je u mirnom dijelu Privlake neposredno uz more, blizu svih potrebnih sadržaja urbanog života (prodavaonice, kafića i restorana). Pri projektiranju vodilo se računa o primjeni izvornih vrijednosti građenja, kao što su jednostavnost, funkcionalnost iz čega slijede udobnost - komfor i kvaliteta, kako okolnog terena - dvorišta tako i unutarnjeg prostora.

Svaki stan ima pogled na more s prelijepih komfornih terasa. Za svaki stan u dvorištu je predviđeno jedno vanjsko parkirno mjesto. Villa ima vlastiti bazen za stanare u dvorištu, dok gornji stanovi-penthouse imaju svoje vlastite bazene-jacuzzi-je. Pri projektiranju bazen je smješteni na dijelu terena da se ne narušava intimnost stanova.

Stanovi će biti izgrađeni od najkvalitetnijih materijala, birani tako da zadovolje energetsku efikasnost, luksuz kao i komfor. Osvijetljeni obiljem prirodnog svijetla preko velikih kliznih balkonskih stjenki te opremljeni najmodernijim materijalima, stanovi Ville Astoria zadivit će i zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Ako želite stan u kojem ćete se osjećati kao da ste izašli iz razglednice, ove Ville su za vas! Uz plažu na dlanu, miris čistog zraka, pogled na prekrasno kristalno plavo more, predivno uređene okućnice sa zelenilom imat ćete osjećaj kao da ste u mediteranskoj bajci.

Svi stanovi posjeduju:

Smart Inverter klima sustave grijanja i hlađenja u svim prostorijama

Podno grijanje kupaonica

Vrhunsku unutarnju stolariju sa punim štokovima modernog dizajna i linija

Modernu šestokomornu PVC vanjsku stolariju sa izo troslojnim staklima i Low-e premazom sa vanjske strane renomiranih europskih proizvođača, vanjska stolarija je opremljena sa ALU roletama na elektro pogon i integriranim komarnicima.

Vrhunska sanitarna oprema renomiranih EU proizvođača

Parket i keramika I klase

Priprema za smart instalaciju Smart ključ-kartica za ulaz u zgradu

Video portafon

Punionica El. vozila

Thermo fasada

Svi konstruktivni elementi su dimenzionirani i bit će izvedeni po najvišim standardima u potresnom inženjerstvu (9 seizmička zona).

Stan oznake S4 nalazi se na 1. katu ove prekrasne ville , jugoistočne je orijentacije, a sastoji se od: open space dnevnog boravka (površine 34, 60 m2), dviju spavaćih soba (površina11, 80 m2 i 10 m2), kupaonice (4, 60 m2), natkrivene terase ( površine 10, 70 m2). Stanu pripada i parkirno mjesto ispred objekta.

Neto prodajna površina stana iznosi 76, 85 m2

PREDVIĐENI ROK ZA USELJENJE 06/2024 godine.

Privlaka je slikovito turističko i ribarsko mjesto smješteno na prostranom, ravnom poluotoku. Sa sve tri strane obgrljena kristalnim morem i bogomdanim plažama, smještena između povijesno i kulturno bogatih gradova Zadra i Nina te je najzapadnija točka Dalmacije. Poznata je po prekrasnim zalascima sunca s pješčanim uvalama te ribarskoj tradiciji. Idealna za obiteljski odmor, ali i za one koji vole sportove (trčanje, biciklizam, rolanje, surfanje... ).

Čist zrak i ljekovito crno blato ovu lokaciju čini atraktivnom i ljudima sa zdravstvenim problemima poput astme, reume, artritisa itd. Okupati se u Privlaci iznimno je lako: gđe god se okrenuli čekaju vas prekrasne pješčane uvale koje očaravaju i mame svojom ljepotom. Kupanje je moguće već od svibnja a u rujnu i listopadu sjeverne plaže poluotoka postaju raj za surfere te je pored Bola na Braču najpoznatija kite surferska destinacija zbog povoljnog vjetra s Velebita Privlaka je idealno mjesto za one koji se žele opustiti, ali i suđelovati u raznim događanjima. Dovoljno je daleko od gradske vreve da pruži potreban mir, a dovoljno blizu kada se želi doživjeti glamour većeg turističkog grada.

Dokumentacija i vlasništvo uredno.

Razgled moguć uz prethodni dogovor.

Sve ostale informacije na upit.

Kontakt: Emil Perović (+385*******)

ID KOD AGENCIJE: 300*******

Emil Perović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: 053*******

E-mail: e. perovic@remax. hr

www. nekretnine-complete. com

Podaci

  • Cena: 250.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.247 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 77 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 1
  • Godina izgradnje: 2024
  • Šifra oglasa: R15-490353

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Dvorište
  • Klima
  • Ažuriran:
    22/03/2024
  • Šifra oglasa:
    R15-490353
Informacije o oglašivaču

RE/MAX COMPLETE

Paška ulica 16
53291 Novalja

Ostali oglasi ovog korisnika
Top