VODICE – NEVJEROJATNA VILA, ELEGANCIJA, RASKOŠ I SAVRŠENSTVO DIZAJNA - VILA 2 ANICA

Vodice, Vodice

1.350.000 €
4.737 €/m2
Kuća 285 m2

VODICE – NEVJEROJATNA VILA, ELEGANCIJA, RASKOŠ I SAVRŠENSTVO DIZAJNA - VILA 2 ANICA

Dobrodošli u vašu oazu elegancije i raskoši, smještenu u predivnom okruženju Vodica, Dalmacija. Ova impozantna vila predstavlja vrhunski primjer luksuzne nekretnine koja spaja sofisticirani dizajn s vrhunskom funkcionalnošću, pružajući vam nezaboravno iskustvo stanovanja ili odmora.

Smještena u prestižnom dijelu Vodica, ova vila pruža vam privilegirani pristup živopisnom mediteranskom okruženju, kristalno čistom moru i obližnjim sadržajima.

Impresivna površina građevinske parcele od 604 m2, idealna za prostrani životni prostor ili dodatne sadržaje poput bazena ili vrtova. Ova vila je suptilno uklopljena u okoliš i sastoji se od suterena, prizemlja i kata, pružajući vam obilje prostora za različite potrebe i životne stilove.

Bruto površina prizemlja iznosi 182, 55 m2, dok neto površina iznosi 138, 53 m2, pružajući vam prostrani dnevni prostor s otvorenim planom, kuhinju, blagovaonicu i još mnogo toga.

Na katu se nalazi bruto površina od 102, 45 m2, s neto površinom također od 92, 60m2, idealno za privatne spavaće sobe, radnu sobu ili bilo koje druge potrebe.

Svaki detalj ove vile pažljivo je osmišljen kako bi zadovoljio najviše standarde luksuza i udobnosti. Od elegantnih linija do sofisticiranih detalja, svaki trenutak proveden u ovoj vili oslikava savršenstvo dizajna.

Velike prozorske površine i prostrani otvoreni prostori stvaraju osjećaj prozračnosti i svjetlosti, istovremeno povezujući unutrašnjost s prekrasnim vanjskim prostorom.

Luksuzna unutrašnjost odiše toplinom i elegancijom, kombinirajući moderni dizajn s visokokvalitetnim materijalima i vrhunskom opremom.

Uživajte u mirnim trenucima u lijepo uređenom dvorištu, okruženom bujnim zelenilom i cvjetnim vrtovima, idealnom za opuštanje ili druženje s obitelji i prijateljima.

Ova vila nudi neometani pogled na beskrajno plavo more i Kornatsko otočje , stvarajući inspirativnu kulisu za svaki trenutak proveden u njoj.

U blizini su brojne atrakcije poput prekrasnih plaža, ekskluzivnih restorana, trgovina i kulturnih sadržaja, pružajući vam mogućnost da svakodnevno uživate u mediteranskom načinu života.

Ova vila nije samo dom, već i pametna investicija s izvrsnim potencijalom za povrat ulaganja, bilo da je koristite za osobne svrhe ili kao luksuznu turističku destinaciju.

Okružena visokim zidovima i bogatim zelenilom, ova vila pruža vam potpunu privatnost i osjećaj sigurnosti, omogućavajući vam da uživate u svakom trenutku bez ikakvih ometanja.

Ova vila je izvanredno nekretnina koje kombinira raskošan dizajn, vrhunsku udobnost i neprocjenjivu vrijednost lokacije, stvarajući tako savršenu kulisu za vaša najdragocjenija iskustva. Sada je pravo vrijeme da ostvarite svoje snove o životu u luksuzu u jednoj od najljepših lokacija na svijetu.

Opis gradnje:

Kod ove vile izgradnja obuhvaća kombinaciju različitih materijala i tehnologija kako bi se osigurala visoka kvaliteta i udobnost stanovanja. Evo pregleda ključnih elemenata:

1. **Konstrukcija zgrade**: Kombinacija betona i opeke s nosivim zidovima debljine 25 cm osigurava čvrstoću i stabilnost.

2. **Fasada**: Djelomično ventilirana fasada s dekorativnim oblogama od Trespa ili MaxCompact ploča, te dijelom ETICS sustav, pruža estetski privlačan izgled i poboljšanu toplinsku izolaciju.

3. **Vanjska stolarija**: Aluminijska stolarija s profilima TERMO 85 i TERMO 150 osigurava dobru izolaciju i trajnost.

4. **Prozori i vrata**: Velike klizne stijene s low-e troslojnim staklima u prizemlju te grilje na katovima doprinose estetici i funkcionalnosti.

5. **Podovi**: Kombinacija luksuzne keramike i parketa pruža estetski i funkcionalno privlačan podni pokrov.

6. **Klimatizacija**: Cijela kuća će biti klimatizirana multi-split sustavom u svim prostorijama za udobnu unutarnju klimu.

7. **Grijanje i priprema tople vode**: Dizalica topline će se koristiti za grijanje i pripremu tople vode, što osigurava energetsku učinkovitost i smanjenje troškova.

8. **Električno podno grijanje u kupaonicama**: Osigurava dodatnu udobnost i ugodnu temperaturu poda u kupaonicama.

9. **Automatizacija**: Planirana je izvedba SmartHome sustava za automatizaciju rasvjete i pripremu za ugradnju zvučnika za ozvučenje.

10. **Priprema za fotonaponske ćelije**: Na krovovima je planirana priprema za fotonaponske ćelije radi mogućnosti korištenja obnovljive energije i smanjenja troškova električne energije.

11. **Grijanje bazena**: Kompletna priprema za grijanje bazena omogućava uživanje u bazenu tijekom cijele godine.

Ovaj detaljni opis gradnje naglašava visoke standarde kvalitete, udobnosti i energetske učinkovitosti nekretnine koja se nudi na prodaju.

Površina građevinske parcele 604 m2

Prizemlje bruto/neto površina = 182, 55 m2 / 138, 53 m2

Kat bruto/neto površina = 102, 45 m2 / 92, 60 m2

VILA 2 ukupna bruto/neto površina = 285, 00 m2 / 231, 13 m2

Za više informacija i organizaciju posjeta, slobodno nas kontaktirajte. Vaša budućnost počinje ovđe, u ovoj prekrasnoj vili u Vodicama, Dalmacija.

Nemojte propustiti ovu priliku.

Obratite se nam s povjerenjem.

Damir Varošanec 00 385(0) 997*******

Ante Goleš 00 385 (0) 992*******

ID KOD AGENCIJE: DA100*******

Damir Varošanec

Suradnik za Dalmaciju

Mob: 099*******

Tel: 022*******, 022*******

E-mail: damir. varosanec@dogma-nekretnine. com

www. dogma-dalmacija. com

Ante Goleš

Agent s licencom

Mob: 099*******

Tel: 022*******, 022*******

E-mail: ante. goles@dogma-nekretnine. com

www. dogma-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: 1.350.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.737 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 285 m2
  • Broj soba: 6
  • Broj kupatila: 5
  • Godina izgradnje: 2024
  • Površina placa: 6 a
  • Šifra oglasa: D10-97183

Karakteristike

  • Podrum
  • Terasa
  • Parking
  • Ažuriran:
    21/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-97183
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top