ISTRA, ŽMINJ - Novosagrađena prizemnica vrhunske kvalitete na mirnoj lokaciji

Žminj, Žminj

Dogovor
Kuća 145 m2

ISTRA, ŽMINJ - Novosagrađena prizemnica vrhunske kvalitete na mirnoj lokaciji

Ako svi putovi u Europi vode u Rim, onda svi putevi u Istri vode u Žminj, srce Istre. Od davnina, Žminj je spajao cijeli istarski poluotok. Mjesto je idealno za uživanje u prirodi, pješačenje ili pak vožnju biciklom, a na putu kroz Žminj i okolicu naići ćete na mnoge kamene kuće ili kažune od kojih svaka priča vlastitu priču. Stoljetne istarske kamene kuće preuređene su u agroturizme gđe možete kušati domaću istarsku kuhinju.

Nedaleko Žminja, u selu s 6-7 obiteljskih kuća, na prodaju je novosagrađena prizemnica ukupne neto površine 145m2. Kuća je L oblika i idealno je orijentirana: prema jugu je otvorena kuhinja, blagovanje i dnevni boravak, a prema istoku tri spavaće sobe. Na taj način kuća se štiti od okolnih pogleda i stvara vlastitu intimu i mir s bazenom u sredini, i velikim sunčalištem oko njega. Nadstrešnica ispred dnevnog boravka, zimi dozvoljava da dolazi sunčevo svjetlo i prirodno zagrijava prostor, dok ljeti štiti kako sunce ne bi direktno ulazilo u prostor i pregrijavalo ga.

U čitavoj gradnji koristili su se najbolji i najsuvremeniji materijali:

KONSTRUKCIJA je armiranobetonski skeletni sustav ispunjen blok opekom 25, 0 cm Wienerberger Porothermm, a pregradni zidovi su zidani pregradnom opekom debljine 10 cm.

PROZORI I STEKLE STIJENE su marke Cortizo u IZO izvedbi s prekidima toplinskih mostova. Prozori u sebi imaju ugrađene rolete kao zaštitu od sunca, a velika staklena stijena u dnevnom boravku ima kao zaštitu žaluzine.

RAVNI KROV koristi najmoderniji sustav TPO hidroizolacije.

FASADA u ETICS izvedbi.

PODOVI u cijeloj kući izvedeni su u mikrocementu kako bi se dobila ujednačena podloga i bila laka za održavanje.

GRIJANJE I HLAĐANJE je putem Mitsubishi kanalnih jedinica, gđe svaka soba i dnevni boravak imaju autonomni sustav. Kupaone su grijanje električnim radijatorima i podnim grijanjem. Sustav je pogonjen Viessmann Vitosol dizalicom topline sa solarnim kolektorom na krovu.

BAZEN je rađen s klasičnim preljevom i kompenzacijskim bazenom kao idealan sustav najkvalitetnije vode. Bazen se grije dizalicom topline.

PARKIRANJE je riješeno automatskim vratima na ulazu i nadstrešnicom za smještaj dva vozila na parceli.

Moguća je dokupnja i ugradnja punjača za električna vozila.

Objekt je smješten na parceli površine 1. 171 m2, koja će biti u potpunosti ograđena betonskim zidom te hortikulturalno uređena lokalnim biljem. Osim grijanog bazena površine 41, 76 m2, na okućnici se nalaze 2 natkrivena parkirna mjesta.

Objekt je smješten na mirnoj lokaciji, daleko od gradske buke i turista te kao takav idealan za one koji traže mir i privatnost. Istodobno, nalazi se blizu glavnih prometnih pravaca te je na taj način dobro povezan s ostatkom Istre.

Cijena se odnosi na potpuno dovršen objekt bez namještaja i uređen okoliš.

Planirani završetak gradnje ovog objekta je ljeto 2024.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28732

Martina Bajuk

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: martina. bajuk@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 145 m2
  • Broj soba: 4
  • Broj spratova: -2
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2024
  • Površina placa: 11,7 a
  • Šifra oglasa: D7-488923

Karakteristike

  • Parking
  • Klima
  • Ažuriran:
    18/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-488923
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top