ISTRA BARBAN Građevinsko zemljište sa projektom

Barban, Rebići

156.000 €
Plac 1.300 m2

ISTRA BARBAN Građevinsko zemljište sa projektom

Ovaj projekt nalazi se nedaleko od Barbana u Istri, a sastoji se od građevinskog zemljišta ukupne površine 1295 m2 sa projektom za izgradnju kuće s bazenom .

Okruženo modernim i visokoluksuznim vilama ovo zemljište predstavlja izvrsnu priliku za investitore i sve one koji traže sigurno i mirno mjesto za izgradnju vlastite privatne kuće. Kako je riječ o Barbanu, poznatom biseru na južnom dijelu Jadrana, sigurni smo kako će Vam se ovo zemljište sviđeti.

OPIS ZEMLJIŠTA:

Riječ je građevinskom zemljištu ukupne iskoristive površine od 195m2, koje se sastoji od jedne parcele .

Od iznimne važnosti je za napomenuti kako je zemljište pravilnoga oblika, te kako je ravno. . Uz to moramo napomenuti kako se pored zemljišta nalazi sva potrebna infrastruktura i priprema za spajanje budućeg objekta.

Trenutni vlasnici u posjedu su idejnog projekta za izgradnju kuće sa bazenom.

OPIS LOKACIJE:

Barban spada u lokacije istarskog turizma Dinamičan razvoj Barbana počiva na valorizaciji prirodne osnove i fizionomiji pitomog pejzaža. Svi posjetioci Barbana ovđe mogu pronaći vlastiti komadić mira i tišine, bogat pejzažima ovog mediteranskog krajolika, a istodobno može provesti vrlo dinamičan odmor bogat brojnim sadržajima.

Mikro lokacija zemljišta je izvrsna, okružene obiteljskim kućama i visoko luksuznim vilama, te nudi maksimalan mir i privatnost. S obzirom na blizinu svog sadržaja potrebnog za svakodnevni život, kao i blizinu centra mjesta, poznate i nezaobilazne restorane, sigurni smo kako ćete ovu lokaciju shvatiti kao pravu priliku za izgradnju obiteljskog doma/ luksuzne kuće ili pak kao priliku za investicijom sa sigurnim povratom.

Neovisno o blizini aktivnih i životopisnih dijelova Barbana, lokacija zemljišta nudi budućim vlasnicima maksimalan mir i privatnost, bez buke i velikih gužvi.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28708

Dominik Jelenčić

Agent pripravnik

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: dominik@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Ivana Škoro

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: ivana@dux-istra. com

www. dux-istra. com

Podaci

  • Cena: 156.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.300 m2
  • Šifra oglasa: D7-488667

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-488667
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top