TRI KUĆE U STAROGRADSKOJ JEZGRI S POGLEDOM!

Pićan, Pićan

110.000 €
601 €/m2
Kuća 183 m2

Smješten u srcu Istarskog poluotoka, predstavlja jedno od šarmantnih povijesnih naselja koje odiše bogatom kulturnom baštinom. U samom centru ovog gradića, nalaze se tri kamene kuće koje nude jedinstvenu priliku za obnovu i pretvaranje u prekrasne domove ili turističke objekte.

Ove tri kuće su međusobno povezane i nude posebnost dvije parcele, od kojih jedna može poslužiti kao parking, dok je druga površine 189m2 i pruža mogućnosti za uređenje vrta ili bazena . S obzirom na visoku poziciju u gradu, iz kuća se pruža predivan pogled na okolnu dolinu, a u jasnim uvjetima može se nazrijeti i otočje Cres.

Uz udaljenost od samo 30 minuta lagane vožnje do obližnje turističke destinacije Rabac, ove kuće nude idealnu kombinaciju mirnog seoskog života s mogućnošću uživanja u morskim radostima.

Osim toga, već su osigurani osnovni priključci za svaku kuću posebno, poput struje, vode i plina, a u blizini se nalazi i priključak na odvodnju otpadnih voda, što znači da su temeljni uvjeti za adaptaciju već osigurana.

No, važno je napomenuti da će se obnova kuća provesti u suradnji s Konzervatorskim uredom, s obzirom na njihovu lokaciju u starogradskoj jezgri, čime se osigurava očuvanje autentičnosti i kulturne vrijednosti ovih objekata.

Uz priloženo idejno rješenje za dvije od tri kuće na kat, potencijalni kupci imaju sjajnu osnovu za vizualizaciju budućeg izgleda ovih prekrasnih kamena kuća. Svestranost prostora pruža mogućnost različitih arhitektonskih pristupa, bilo da se radi o obiteljskom domu ili turističkom smještaju koji će očarati posjetitelje svojim šarmom i autentičnošću.

Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte kako bi Vam ponudila personalizirani pristup i diskretnu uslugu pronalaska nekretnina po Vašim željama i preferencijama.

LORENA KOGEJ

Agent s licencom

Mob 091*******

Telefon 052*******

lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

SANDRA MILETIĆ

Agent s licencom

Mob 091*******

Telefon 052*******

sandra. miletic@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: IS1511636

Lorena Kogej

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: lorena. kogej@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Sandra Miletić

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: 052*******

E-mail: sandra. miletic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 110.000 €
  • Cena po kvadratu: 601 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 183 m2
  • Broj soba: 8
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Površina placa: 1,9 a
  • Šifra oglasa: D10-97735

Karakteristike

  • Dvorište
  • Ažuriran:
    14/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-97735
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top