LUKA, DUGI OTOK - Otkrijte svoj kutak raja: Građevinsko zemljište u mjestu Luka!

Sali, Luka

135.000 €
Plac 1.036 m2

LUKA, DUGI OTOK - Otkrijte svoj kutak raja: Građevinsko zemljište u mjestu Luka!

Pozivamo vas da ostvarite svoje snove o izgradnji na prekrasnom Dugom otoku, jednom od najljepših otoka Jadranskog mora, s ovim nevjerojatnim građevinskim zemljištem smještenim u mirnom mjestu Luka. S površinom od 1036 m2, ovo zemljište pruža vam ne samo prostor za gradnju, već i beskrajne mogućnosti za stvaranje vašeg savršenog doma ili investicijskog projekta.

Mjesto Luka na Dugom otoku očarava svojom jednostavnošću i ljepotom. Smješten na zapadnoj obali otoka, Luka nudi mirno okruženje, netaknutu prirodu i prekrasne pogled na Jadransko more. Ovđe možete uživati u osami i tišini, daleko od užurbane gradske vreve, dok istovremeno imate lakoću pristupa obližnjim plažama i uvalama koje oduzimaju dah.

Dugi otok, poznat po svojim netaknutim plažama, kristalno čistom moru i spektakularnoj prirodi, pruža vam priliku za istraživanje i otkrivanje novih ljepota svaki dan. Ovđe možete istražiti skrivene uvale, uživati u šetnjama po planinskim stazama ili jednostavno opustiti se i uživati u toplini sunca na prekrasnim plažama.

Udaljenost od grada Zadra, jednog od najživopisnijih gradova Jadranske obale, dodaje dodatnu vrijednost ovom zemljištu. Zadar je poznat po svojoj bogatoj povijesti, kulturnoj baštini i živopisnoj atmosferi. Ovđe možete istražiti antičke ruševine, šetati po slikovitim ulicama starog grada ili uživati u vrhunskoj gastronomiji u lokalnim restoranima.

Ovo građevinsko zemljište na Dugom otoku nudi vam ne samo mogućnost gradnje vašeg doma iz snova, već i priliku za stvaranje nezaboravnih uspomena u jednom od najljepših dijelova Jadranskog mora. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ovog zemljišta i ostvarite svoje snove. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i rezervirali svoj osobni obilazak!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 28293

Dux Zadar

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@dux-nekretnine. hr

www. dux-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: 135.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.036 m2
  • Šifra oglasa: D7-483811

Karakteristike

  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-483811
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top