TRAKOŠĆAN PREKRASNA KUĆA ZA ODMOR UZ JEZERO A2

Bednja, Trakošćan

310.000 €
4.429 €/m2
Kuća 70 m2

TRAKOŠĆAN - PREKRASNA KUĆA ZA ODMOR UZ JEZERO A2

Ova prekrasna kuća smještena je u mirnom mjestu, prekrasnom kraju, uz samo jezero Trakošćan.

Nalazi se unutar posjeda „ADRIA HOMES“ koja se, svojom osobitom lokacijom, projektom, izgledom, energetskom učinkovitošću i sadržajem u potpunosti uklopila u ljepote ovog kraja. Posjed se sastoji od tri kuće za odmor od kojih svaka ima svoj prostor, mir i svoju oazu. Na idealnoj je lokaciji za svako godišnje doba, na Vam ostaje da sami odlučite koje će Vam biti ljepše i interesantnije.

Posjed „ADRIA HOMES“ je smještena uz samo jezero, na terenu od 5. 000 m2.

Svaka kuća ima natkrivenu terasu od 40m2 te ne natkrivenu terasu veličune 30 m, a ima wellness sa saunom i jacuzzi kadom.

Kuća za odmor ima 70 m2 i sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, dvije prostrane spavaonice, odvojenog wc-a, moderne kupaonice, natkrivene terase i sunčališta.

Kuća je klimatizirana, a grijanje je uz dizalice topline, klime i kamina.

Moderna gradnja, energetski učinkovita kuća i njezin odličan projekat uklopili su se svojim izgledom i sadržajima u prekrasno okruženje Trakošćana.

Ova predivna kuća savršena je za bijeg od užurbanog gradskog života.

Kuća je namijenjena i za turističko iznajmljivanje jer je kategorizirana kao kuća za odmor s 4 zvjezdice i vlasniku može donijeti brzi povrat investicije kroz turistički najam.

Kupcu se prenosi kompletno organizirana usluga turističkog najma u kućama.

Želite li za sebe i svoju obitelj savršeno pozicioniranu kuću na mirnoj lokaciji gđe tijekom različitih godišnjih doba možete uživati u novim ljepotama ili želite pokrenuti dobar turistički posao kroz cijelu godinu, ova nekretnina je idealna prilika za Vas.

TRAKOŠĆAN:

Zahvaljujući ljepoti, povijesti, kulturi, miru i idealnoj lokaciji, sve generacije u Trakošćanu mogu naći svoje utočište, provesti nezaboravan odmor uz istovremeno upoznavanje kulturne baštine i uživanje u ambijentu neponovljivih prirodnih ljepota.

Nadomak Zagreba, Beča, Ljubljane, Venecije, ovaj dragulj kontinentalne Hrvatske jedan je od najljepših dvoraca Europe smješten u prekrasnom krajoliku. Opisuju ga kao bajkovito i gotovo nestvarno, jedno od najromantičnijih mjesta Hrvatske.

Njegova povijest duga je gotovo 800 godina i privlači turiste već više od pola stoljeća.

Osobito i prepoznatljivo obilježje Trakošćanu daje veliko romantično jezero, dugo oko kilometar i pol te duboko oko dva i pol metra. Voda se ljeti ugrije i do 22 stupnja, dok se zimi površina jezera zaleđuje te takva ostaje i do tri mjeseca. Uz samo jezero uređene su pješačke i biciklističke staze koje taj prostor pretvaraju u prekrasno i jedinstveno šetalište.

Kako u novije doba raste popularnost boravka u prirodi kroz sportsko-rekreativne sadržaje, odnosno vanjske sportove, u Trakošćanu je razvijen i aktivni turizam. Okolica dvorca Trakošćana je savršen poligon za trčanje i vožnju biciklom, nordijsko hodanje, veslanje, ribolov ... (Trakošćansko jezero i okolica), planinarenje (Ivančica, Ravna gora), lov i ribolov (lokalni rezervati – neposredna blizina), paragliding (Ravna gora).

U neposrednoj blizini nalaze se Tuheljske toplice, Krapinske toplice, Stubičke toplice, Varaždinske toplice i Toplice Sv. Martin na Muri sa svojim prekrasnim sadržajima i ljekovitim vodama.

Uz dvorac Trakošćan tu su i kulturni objekti, sadržaji i događanja koja ne smijete propustiti posjetiti:

Varaždin: palače, muzeji, zvonici, Stari grad, Varaždinsko groblje, Špancirfest, Varaždinske barokne večeri.

Lepoglava: muzej čipke

Krapina: Muzej krapinskog pračovjeka

Zagreb sa svim svojim kulturnim, gradskim i ostalim sadržajima

Čakovec: dvorac Zrinski, dvorac Veliki Tabor

Maruševac: dvorac

i još puno toga.

A sve to možete upotpuniti gastronomskim doživljajima u restoranima Vuglec Breg Krapina, Klet Kozjak Krapina, Bedem Varaždin, Bernarda Varaždinske toplice, nizu seoskih turističkih OPG–ova u neposrednoj blizini te vinogorju i vinariji Štigova i sv. Urban gđe degustirati vrhunska vina sve poznatijih međimurski vinara.

Sama destinacija povezana je sa svim centrima Europe autoputom udaljenom 4 kilometara od „Grofovije Trakošćan“ što omogućava brzu dostupnost regionalnim centrima (Ljubljana 160 km, Rijeka 220 km, Graz 120 km, Wien 300 km, Trst 250 km ... ).

INFORMACIJE:

Sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti sve informacije, omogućiti Vam pregled i uživanje u ovom prekrasnom kraju.

U cijenu nije uključen PDV.

Obratite nam se s povjerenjem.

Damir 00 385 (0)997*******

ID KOD AGENCIJE: VZ1702

Damir Varošanec

Suradnik za Dalmaciju

Mob: 099*******

Tel: 022*******, 022*******

E-mail: damir. varosanec@dogma-nekretnine. com

www. dogma-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: 310.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.429 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 70 m2
  • Broj soba: 3
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Broj kupatila: 1
  • Godina izgradnje: 2023
  • Površina placa: 16 a
  • Šifra oglasa: D10-96794

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Dvorište
  • Ažuriran:
    10/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-96794
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top