GORSKI KOTAR, BROD NA KUPI - Građevinsko zemljište od 1960m2!

Delnice, Brod na Kupi

94.000 €
Plac 1.960 m2

GORSKI KOTAR, BROD NA KUPI - Građevinsko zemljište od 1960m2!

U ponudi imamo građevinsko zemljište u slikovitom gorskom kraju, smještenom u idiličnom Brodu na Kupi. Ovo prekrasno parcelirano područje prostire se na 1960 četvornih metara i pruža izvanrednu priliku za izgradnju vašeg snova usred netaknute prirode.

Zemljište je pažljivo odabrano kako bi pružilo savršen spoj mira i tišine s jedne strane te blizine svih potrebnih sadržaja s druge strane. S obzirom na svoj položaj u gorskom kotaru, budući vlasnici će uživati u predivnim pejzažima, svježem zraku i blizini netaknutih šuma.

Parcela je već đelomično uređena, što olakšava proces gradnje. Svi potrebni priključci za vodu, struju i plin već su dostupni, čime se omogućuje brza i jednostavna realizacija vašeg projekta. Povoljan položaj zemljišta također pruža jednostavan pristup lokalnim prometnicama, čime se osigurava povezanost s okolnim gradovima i infrastrukturom.

Ovo je idealna prilika za one koji traže privatnost i mir u prirodnom okruženju, istovremeno imajući pristup svim potrebnim resursima. Ne propustite priliku ostvariti svoj san o životu u gorskom rajskom kutku na ovom jedinstvenom građevinskom zemljištu u Brodu na Kupi. Kontaktirajte nas danas i započnite planiranje svoje buduće kuće na ovoj iznimnoj lokaciji.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27835

DUX Nekretnine

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: info@dux-nekretnine. hr

www. dux-nekretnine. hr

Podaci

  • Cena: 94.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.960 m2
  • Šifra oglasa: D7-479537

Karakteristike

  • Ažuriran:
    02/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-479537
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top