Gorski kotar, Crni Lug, građevinsko zemljište 1934m2

Delnice, Crni Lug

105.000 €
Plac 1.934 m2

Kaiser Immobilien prezentira gađevinsko zemljište površine od 1934 m², što omogućuje dovoljno prostora za različite namjene ili izgradnju kuće ili vikendice.

Položaj: Zemljište se nalazi u mjestu Crni Lug, što je idealna polazna točka za istraživanje Nacionalnog parka Risnjak. Smješteno je na visini od 729 metara nadmorske visine, što pruža ugodno ozračje tijekom cijele godine.

Oblik i nagib: Zemljište je pravokutnog oblika i ima nagib. Nagib može pridonijeti atraktivnom otvorenom pogledu i mogućnostima za uređenje terena prema želji.

Orjentacija: Zemljište je okrenuto prema jugo-zapadu, što znači da će imati sunčanu ekspoziciju tijekom cijelog dana. Ovo je velika prednost za ljude koji vole sunce i svijetle prostore.

Infrastruktura: Bitno je napomenuti da se u blizini nalazi sva potrebna infrastruktura, što olakšava gradnju na ovom zemljištu. To uključuje vodu, struju, prometne veze i druge potrebne resurse.

Prirodni okoliš: Crni Lug je izvrsno izhodište za istraživanje prirodnih ljepota Nacionalnog parka Risnjak. Ovđe će ljubitelji prirode imati priliku za brojne aktivnosti na otvorenom, kao što su planinarenje, biciklizam i promatranje divlje faune i flore.

Sve te karakteristike čine ovu nekretninu atraktivnom za one koji traže mjesto za opuštanje u prirodi i uživanje u mirnom okruženju, ali i za ljude koji se bave sportskim aktivnostima.

ID KOD AGENCIJE: 120-001

Silvija Panuccio

Direktor

Mob: +385*******

E-mail: silvija@kaiser-immobilien. hr

www. kaiser-immobilien. hr

Podaci

  • Cena: 105.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.934 m2
  • Šifra oglasa: K27-83429

Karakteristike

  • Ažuriran:
    26/03/2024
  • Šifra oglasa:
    K27-83429
Informacije o oglašivaču

Kaiser-immobilien

Maršala Tita 97
51410 Opatija

Ostali oglasi ovog korisnika
Top