HVAR NOVOGRADNJA Z4 - F/S6

Sućuraj, Sućuraj

379.000 €
4.075 €/m2
Stan 93 m2

Prodaje se apartman u novogradnji površine 61. 52 m² na otoku Hvaru, u mjestu Sućuraj.

Sućuraj, malo slikovito turističko i ribarsko mjesto i luka, najistočnije je naselje na otoku Hvaru (srednja Dalmacija, Hrvatska), a ujedno je i najbliže kopnu.

Zahvaljujući svom položaju, naselje Sućuraj ima obalu s obje strane otoka. Svi koji se zateknu u Sućurju i žele dan provesti kupajući se i sunčajući mogu izabrati jednu od brojnih pješčanih, šljunčanih ili stjenovitih plaža u blizini mjesta. More je kristalno čisto, a temperatura ugodna za kupanje od svibnja do listopada.

Sastoji se od dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagavaonicom, terasom sa pogledom na more i vrtom.

Svi apartmani u novogradnji su opremljeni podnim grijanjem, kvalitetnom keramikom, sanitarijama, pvc otvorima i optičkim kabelom za brzi internet.

Apartmani su kompletno opremljeni svim namještajem, to je sve uključeno u samoj cijeni apartmana.

Apartmani u prizemlju imaju vrt, apartmani na prvom katu imaju prostrane terase, a apartmani na drugom katu dobivaju i sunčalište na krovu.

Svi apartmani imaju pogled na more (od 70% do 100%).

Uz kupnju apartmana dobivaju se i 4 mjesta na plaži sa ležaljkama, plaža je udaljena 30 metara od prve zgrade novogradnje, a maksimalnih 100 metara od zadnje zgrade novogradnje.

Na spomenutoj plaži se nalazi obiteljski resort sa kafićem i restoranom i ležaljkama, za đecu se navečer puštaju crtani filmovi, a planira se gradnja dva mola za sidrenje brodova, što će svakako upotpuniti cijelu ponudu.

Uz kupnju apartmana dolaze i dva parking mjesta ispred novogradnje, te još jedno dodatno parking mjesto koje će se nalazi na velikom centralnom parkingu.

Novogradnja se nalazi 800 metara od trajektne luke i samog centra mjesta Sućuraj.

Cijeli resort novogradnje će biti pod video nadzorom, postoji i služba za održavanje same novogradnja, te će se nuditi i usluge čišćenja i ukoliko se netko bude kupio apartman za turizam svakako mu se nudi i usluga izlaza i ulaza gostiju.

Uz novogradnju će se nalaziti i multifunkcionalno sportsko igralište za razonodu (rukomet, nogomet, tenis, odbojka, itd. )

Planira se i izgradnja wellnes centra i otvorenog bazena u neposrednoj blizini novonastalih apartmana, te će i vlasnicima apartmana biti dostupno korištenje.

Zgrade novogradnje imaju dva pristupna puta.

Postoji nekoliko trgovina u mjestu Sućuraj, kao i restorani i barovi. Tu su i osnovna škola, ambulanta s heliodromom za hitne slučajeve, pošta, frizerski salon, mjenjačnica, bankomat, lučka kapetanija...

Ovo je idealna prilika za predivan obiteljski apartman na moru, uz sve pogodnosti i prednosti ovog apartmana, smatram da se ovakva ponuda ne bih trebala propustiti.

Obratite nam se sa povjerenjem.

DAMIR VAROŠANEC

GSM: +385*******

damir. varosanec@dogma-nekretnine. com

DORA RADUJKO

GSM: +385*******

dora. radujko@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: ST284

Dora Radujko

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: +385*******

E-mail: dora. radujko@dogma-nekretnine. com

www. dogma-dalmacija. com

Damir Varošanec

Suradnik za Dalmaciju

Mob: 099*******

Tel: 022*******, 022*******

E-mail: damir. varosanec@dogma-nekretnine. com

www. dogma-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: 379.000 €
  • Cena po kvadratu: 4.075 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 93 m2
  • Broj soba: 3
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2022
  • Šifra oglasa: D10-74102

Karakteristike

  • Terasa
  • Parking
  • Internet
  • Ažuriran:
    20/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-74102
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top