Dračevica - PREPORUKA!!! kamena kuća sa bazenom

Nerežišća, Dračevica

390.000 €
3.900 €/m2
Kuća 100 m2

*** PREPORUKA AENCIJE!!!***

Posredujemo pri prodaji nove dvojne obiteljske kuće/vile sa privatnim bazenom smještene u srcu otoka Braču, u mjestu Dračevica, udaljene od najbliže plaže 4 km, Supetar je udaljen 10 minuta, a najpoznatija plaža Zlatni Rat udaljena je cca 30 minuta. Kuća je smještena u predivnoj prirodi, mirno okruženje uz brojne maslinike koji mjestu daju posebnu draž. Kuća/vila  građena je 2005. godine, a kompletno je renovirana 2022. godine te su se pri renovaciji  koristili kvalitetni materijali i oprema.

Sastoji se od podruma, prizemlja i potkrovlja ukupne površine cca 100m2. U prizemlju je smješten dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica i jedna spavaća soba. Unutrašnjim stubištem dolazi se na gornju etažu kuće/vile na kojoj su smještene još dvije spavaće sobe i kupaonica.  Ispred kuće/vile smješten je bazen od 18m2 koji osigurava potpunu privatnost s ogradom, a ispod istog nalazi se podrum i strojarnica. Oko bazena je prostrana terasa sa sunčalištem gđe možete uživati u otvorenom pogledu na okolna brda.  

Prodaje se kompletno namještena. Uz kuću se prodaje put i parking. Postoji mogućnost kupnje zemljišta odmah pored kuće, ukoliko se želi veći posjed.

Kuća/vila nudi mogućnost korištenja kako u poslovne svrhe, uhodanog turističkog posla, tako je idealna i za svakodnevno življenje onima koje žele postići ravnotežu unutarnjeg mira i slobode okruženi prirodnim skladom.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Kupac plaća agencijsku proviziju 3%.

www. NekretnineAnitaTim. hr

 

Podaci

  • Cena: 390.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.900 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 100 m2
  • Broj soba: 3
  • Sprat: 2
  • Broj kupatila: 2
  • Šifra oglasa: A31-1358

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/04/2024
  • Šifra oglasa:
    A31-1358
Informacije o oglašivaču

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Ostali oglasi ovog korisnika
Top