Vela Luka - Boutique Hotel sa 4*

Vela Luka, Vela Luka

1.000 €
2 €/m2
Poslovni prostor 612 m2

Vela Luka nalazi se na zapadnoj strani otoka Korčule. Brojne uvale i prirodno okruženje ovog krajolika s brojnim maslinicima i vinogradima dio su bogate baštine malog mjesta što ovaj kraj čini mjestom pogodnim za život i za neograničene mogućnosti odmora. Danas je Vela Luka miran mediteranski gradić, okrenut tradicionalnoj poljoprivredi, ribarstvu i turizmu. Ljepota krajolika i neiskvarena priroda pogodne su za turizam.

I upravo u tom idiličnom okruženju posredujemo u prodaji manjeg obiteljskog  hotela  sa 8 soba tipa Integralni Boutique Hotel kategorije 4 zvijezdice.

Uređenje hotela: Prizemlje recepcija, restoran/Bar, kuhinja /pomoćna kuhinja, sanitarni čvorovi, sanitarni čvor za zaposleno osoblje.

1 kat: 4 sobe ( 1x standard double room , 1x superior double room , 2x deluxe double room)

2 kat: 3 sobe (1x superior double room + 1x deluxe  double room  + 1x executive double room) 

Zasebna soba u depadansi (standard double room).

Sve sobe su renovirane i opremljene 2018 i 2019 godine a executive double room 2023.

Suteren : zajednička prostorija za druženje + mogućnost uređenja manjeg SPA, započeta gradnja vanjskog beach bara sa 2 velike vanjske terase koja je uskoro završena. Jedna pomoćna soba za osoblje.

Parking: 6 parking mjesta

Klimatizacija: 2 dizalice topline 16Kw+24 Kw (Uređaji Daikin ventilokonvektori) centralni PTV za toplu vodu (dizalica topline), Sustav pametnih soba sa kartičnim ulazom u sobe i upravljanja klimatizacijom (Adria electronic) sa softwerom. Recepcijski rezervacijski sustav sa channel managerom Phobs.

Skladište 40 m2 , praonica sa sanitarnim čvorom za zaposleno osoblje, cisterna za vodu (kišnica) 32 m2 , gradski vodovodni priključak , priključak na javnu el mrežu, okoliš , (maslinik i ukrasno mediteransko bilje).

Objekt je spojen na vlastitu septičku jamu stim da uskoro po projektu općine treba da dođe do spajanja na gradsku kanalizaciju koja je trenutno na 300 m udaljenosti od objekta .

Hotel posjeduje Certifikat za Eco Hotel te je u pripremi i certifikat za dekarbonizacij „Hotel mjeri i smanjuje ugljični otisak „.

Dodatne mogućnosti: Instaliranje solarne elektrane na sjenici parkirališta od 16 KW vršne snage (mogućnost financiranja iz EU fondova) + punjač za e- automobile,

Vlasnički list 1/1 uredno , uporabna dozvola (rješenje o izvodivom stanju) , Riješenje od ministarstva turizma za kategorizaciju hotela (Integralni Hotel)  4 zvjezdice.

Ukupna površina poslovnog prostora: 612, 85m2 prvi red od mora.

CIJENA NA UPIT!!!

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

 Agencijsku provizija 3%+PDV.

www. NekretnineAnitaTim. hr

Podaci

  • Cena: 1.000 €
  • Cena po kvadratu: 2 €/m2
  • Tip: Poslovni prostor
  • Kvadratura: 612 m2
  • Broj soba: 8
  • Sprat: 2
  • Šifra oglasa: A31-1357

Karakteristike

  • Parking
  • Ažuriran:
    27/03/2024
  • Šifra oglasa:
    A31-1357
Informacije o oglašivaču

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Ostali oglasi ovog korisnika
Top