OPATIJA, POLJANE - zemljište 4400m2 s građevinskom dozvolom za vilu s bazenom i pogledom na more

Opatija - Okolica, Poljane

540.000 €
Plac 4.400 m2

OPATIJA, POLJANE - zemljište 4400m2 s građevinskom dozvolom za vilu s bazenom i pogledom na more

Na prekrasnoj lokaciji iznad plaže Ičići, smjestilo se se izuzetno privlačno građevinsko zemljište s već odobrenom građevinskom dozvolom za izgradnju kuće. Ova nekretnina pruža idealnu priliku za stvaranje Vašeg doma iz snova.

Planirana kuća ima izuzetno dobro osmišljen raspored, s garažom i suterenskim prostorom koji pružaju dodatnu funkcionalnost. Prizemlje je dizajnirano kao open space dnevni boravak s integriranom kuhinjom te spavaćom sobom, dok se na katu nalaze dvije dodatne prostrane spavaće sobe. Svaki kutak ove kuće pažljivo je planiran kako bi se maksimalno iskoristilo prirodno svjetlo i otvoreni pogled na more koji se pruža sa svih strana. U projektu kuće jeste također krovna terasa s jacuzzijem i otvorenim pogledom na more.

Ukupno 2400m2 zemljišta pruža dovoljno prostora za uživanje i mogućnosti za dodatne aktivnosti. Od toga, 2000m2 je poljoprivredno zemljište, koje može poslužiti kao raskošna privatna okućnica i prostor za slobodno vrijeme.

Terenske karakteristike su blage visinske konfiguracije, što znači da nema potrebe za većim zemljišnim radovima. Zemljište je očišćeno i spremno za gradnju, što olakšava proces realizacije Vašeg projekta.

Lokacija zemljišta je izuzetno povoljna. Udaljenost od mora je samo 5 minuta vožnje, dok do Opatije treba svega 12 minuta. Tunel Učka je također lako dostupan, s udaljenošću od samo 7 minuta vožnje.

Ova kombinacija blizine mora i grada, uz mirnu okolinu okruženu zelenilom i lijepim obiteljskim kućama, čini ovu nekretninu iznimno poželjnom za obiteljski život ili kao investicijsku priliku.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

https://www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27566

Marko Šutanovac

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: marko@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Patrik Hrštić

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: patrik@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Podaci

  • Cena: 540.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 4.400 m2
  • Šifra oglasa: D7-476853

Karakteristike

  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-476853
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top