NOVOGRADNJA PREMIUM LIVING RIJEKA - STAN 7. 2 / 2S+DB

Rijeka, Zamet

Dogovor
Stan 75 m2

NOVO NA TRŽIŠTU! SAMO U DOGMI!

PROJEKT PREMIUM LIVING - RIJEKA

Atraktivna novogradnja na odličnoj poziciji! Unutar zgrade nalazi se 40 stanova i 4 poslovna prostora raspoređenih na 5 nadzemnih etaža, Parkiranje vozila i spremišta stanara nalaze se unutar 2 etaže podzemne garaže čime je umanjen vizualni utjecaj parkinga i omogućen je i što veći broj prohodnih ozelenjenih površina u prizemlju.

Stanovi zadovoljavaju najviše kriterije gradnje, a njihov dizajn prati moderno i luksuzno uređenje. Svaki stan ima prostranu lođu kako bi boravak na otvorenom bio omogućen tokom većeg dijela godine.

Građevina je pravokutnog oblika, sastoji od dvije podzemne i pet nadzemnih etaža. Garažni prostor nalazi se u podzemnim etažama na dvije etaže, sa ukupno 75 parkirnih mjesta prosječne širine 2, 70 metara i spremištima stambenih prostora. U prizemnoj etaži smještena su 4 poslovna prostora i 2 stambene jedinice. Etaže 1. -4. kata su stambene namjene.

Orijentacija svih stanova je zapad-jug-istok što pruža pogled na Kvarnerski zaljev, otok Krk i Opatiju. Glavni pješački ulaz u zgradu projektiran je s istočne strane prizemlja u ulici Ante Pilepića, dok se ulaz u garažu za motorna vozila nalazi na jugu zgrade u ulici Milutina Bataje na razini prve podzemne etaže. Sve etaže povezane su trokrakim stubištem i sa dva velika dizala svako za 9 osoba.

LOKACIJA

Luksuzni višestambeni objekt Premium Living Rijeka smješten je između Opatije i Rijeke na Zametu. Objekt se nalazi na 600 metara zračne linije od mora.

Lokacija objekta je blizu svih sadržaja, a opet dovoljno daleko od gradske gužve. Zgrada je smještena izvan gradskog centra Rijeke, na Zametu. Blizina raznovrsnih sadržaja za život i odmor jedna je od istaknutih prednosti ovih stanova.

Sportska dvorana, igralište, tržnica, osnovna škola, vrtić, trgovina, ordinacija, plaža, otvoreni teniski tereni, sve to nalazi se u neposrednoj blizini objekta.

Zahvaljujući prometnom položaju objekta i blizini zaobilaznice za svega petnaestak minuta autom naći ćete se u centru grada ili Gradu Opatiji.

OPREMA:

U stanovima je predviđen DAIKIN sustava za potrebe grijanja i hlađenja dnevnog boravka, kuhinje i soba u svakom stanu zasebno. Primarno grijanje stambenih prostora je preko DAIKIN ALTTHERMA hibridne dizalice topline i podnog grijanja. Dizalica kao izvor energije koristi električnu energiju ili gradski plin, ovisno o parametrima vanjskih uvjeta i cijene energije. Preko istog sustava je i priprema tople vode.

Podovi međukatnih konstrukcija izvest će se od visokokvalitetnih keramičkih pločica/parketa 1. klase. Unutar stanova provest će se podno grijanje. Stropove čini podgled nosivih AB ploča.

Fasada - Središnji dio objekta biti će izveden kao ETICS fasada, sa mineralnom vunom debljine 10 cm, dok su bočni „istaci“ izvedeni kao ventilirana fasada od kompozitnih ploča.

Prozori i ostakljena vrata biti će od aluminijskih okvira s prekinutim termo mostom, proizvođača WICONA i dvostrukim toplinsko-izolacijskim ostakljenjem ispunjenim plinom. Kao zaštita od sunca predviđene su klizne grilje na središnjem dijelu objekta, te đelomično rolete na ostalim fasadnim otvorima.

Krov je ravan i neprohodan, sa pristupom za održavanje.

Nosiva konstrukcija je robusna, monolitna armirano betonska, izuzetno otporna na visoke stupnjeve potresa. Tlačna čvrstoća betona objekta Premium living je marke 45, što osigurava otpornost i na najjače zabilježene elementarne nepogode na riječkom području i šire.

Kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina.

STAN OZNAKE 7. 2

Stan se nalazi na drugom katu zgrade, sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje i blagavaone, dnevnog boravka , kupaonice i wc-a.

Pripadaju mu jedno parkirno mjesto u podzemnoj garaži i spremište.

ENERGETSKI RAZRED A+ što podrazumijeva zgradu koja ima znatno niže troškove korišenja energije.

POČETAK GRADNJE; 05/2023.

ZAVRŠETAK GRADNJE; 01/2025.

ID KOD AGENCIJE: ID11250

Dogma nekretnine

Mob: 051*******, 051*******, 051*******

Tel: 051*******, 051*******, 051*******

E-mail: info@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 75 m2
  • Broj soba: 3
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Broj spratova: 4
  • Broj kupatila: 1
  • Godina izgradnje: 2024
  • Šifra oglasa: D10-87500

Karakteristike

  • Podrum
  • Parking
  • Lift
  • Interfon
  • Ažuriran:
    29/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-87500
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top