Luksuzna vila u prvom redu do mora!

Pakoštane, Drage

3.000.000 €
6.110 €/m2
Kuća 491 m2

Isključivo u Dogma nekretninama!

U mirnom i tihom dalmatinskom mjestu Drage pokraj Pakoštana koje na prvi pogled osvajaju, smještena je luksuzna i šarmantna autohtona vila sa wellness oazom koja privlači svojom elegancijom, prvi red do mora. U Dragama ćete pronaći svoj mir koji je tipičan za sva mala turistička mjesta, a u kojima opet imate sve na dohvat ruke.

Dizajn ove vile je autohtoni, a ujedno i bezvremenski, a svaki detalj u interijeru pažljivo je odabran od strane vlasnika uz angažman arhitekata i dizajnera kako bi se uskladila elegancija, luksuz i udobnost.

Njezina ljepota je u pomno biranim detaljima koje stvaraju atmosferu u kojoj se vječna elegancija sljubljuje s udobnošću.

Vila je smještena na brežuljku s kojeg se pruža jedinstven pogled na Kornate i otok Arta Vela.

U suterenu se nalazi konoba u dalmatinskom stilu sa kamenim kaminom, odvojeni vinski podrum, wellness - spa zona sa finskom/švedskom saunom i jacuzzijem te zasebnom kupaonicom i spravama za vježbanje. Odijeljena je kotlovnica te prostor za perilicu i sušilicu rublja.

Visoko prizemlje ima kuhinju i dnevni boravak sa kaminom, kliznom stijenom i izlazom na terasu s pogledom na more, 3 spavaće sobe, garderobnu prostoriju, kupaonicu i toalet.

Na prvom katu je također kuhinja s dnevnim boravkom sa kliznom stijenom i izlaskom na terasu, 2 spavaće sobe, garderobna prostorija, ostava, kupaonica i toalet.

Opremajući vilu vlasnici su uz arhitekte i dizajnere pažljivo birali materijale, opremu, uređaje i namještaj, tražeći da se postigne kompromis kvalitete i dugotrajnosti, funkcionalnosti, modernog, a nenametljivog dizajna i detalja koji vili daju šarm i autentičnost.

Materijali koji su korišteni su tikov parket i stolarija, stoljetni autohtoni dalmatinski kamen, namještaj od masivnog slavonskog hrasta u konobi.

Namještaj i uređaji u ostalim prostorijama su brendovi: Scavollini, Natuzzi, Mielle, Viessmann, Blanco, Zucchini i Laufen, dizajnerska rasvjeta Artemide, kućno kino i sofisticirana akustika u konobi.

Sigurnost je osigurana naprednim alarmnim sustavom Ajax, što znači da svaka etaža ima senzore pokreta, baterijsko napajanje i upravljanje na daljinu te video nadzor oko vile.

Sustav grijanja je centralno grijanje s podnim grijanjem svih prostorija, osim spavaćih soba. koje imaju radijatorsko grijanje, a sustav hlađenja na Mitsubishi inverterske klime (grijanje i hlađenje). Također vila ima i krovne solarne panele za toplu vodu.

Uz vilu je prekrasan zrcalni bazen od 40m2 s kompenzacijskim bazenom u strojarnici, automatskom kontrolom bazenskog sustava te automatskim nadzorom i doziranjem bazenskih kemikalija. Bazen ima prekrasan vodopad, dvije jedinice za hidro masažu i jednu za protustrujno plivanje (Neptun), mogućnost grijanja i hlađenja vode putem toplinske pumpe (Astralpool), UV lampu za dodatnu dezinfekciju vode (smanjuje korištenje klora) te pripadajući alat za čišćenje i automatski robotski usisivač za bazene (Zodiac Vortex). Bazen ima i automatiziranu termo deku, što je zaista vrhunska luksuzna varijanta.

Vrt je zelena oaza s autohtonim dalmatinskim biljem, maslinama, lavandom i ružmarinom.

Drage se nalaze u vrlo zanimljivom turističkom okruženju, 35 km od Šibenika i Zadra, a samo 30 km od zračne luke Zadar, također u

u blizini su Nacionalni parkovi Kornati 15 km, Krka 45 km, Paklenica 60 km, a najbliži parkovi prirode Vransko jezero 2 km i Telašćica 25 km, te Aqua park Dalmaland udaljen svega 8 km.

Važno je napomenuti da vila predstavlja značajan turistički potencijal s izuzetno visoko ocijenjenim recenzijama od 150 dana u godini, što budući vlasnici svakako mogu nastaviti.

Za sve dodatne informacije o ovoj luksuznoj vili i razgled, slobodno me kontaktirajte!

Bojana Patekar

Mobitel: +385*******

mail: bojana. patekar@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: DA100*******

Bojana Patekar

Asistent u posredovanju

Mob: 098*******

Tel: 042*******

E-mail: bojana. patekar@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 3.000.000 €
  • Cena po kvadratu: 6.110 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 491 m2
  • Broj soba: 7
  • Nameštenost: Polunamešten
  • Broj spratova: 1
  • Broj kupatila: 3
  • Godina izgradnje: 2011
  • Površina placa: 4,2 a
  • Šifra oglasa: D10-93319

Karakteristike

  • Podrum
  • Parking
  • Dvorište
  • Internet
  • Interfon
  • Ažuriran:
    25/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-93319
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top