Makarska - apartmanska kuća sa 8 jedinica

Baška Voda, Baška Voda

1.000 €
2 €/m2
Kuća 525 m2

Posredujemo u prodaji prostrane apartmanske kuće smještene na izvrsnoj poziciji, otvorenog pogleda na more sa 525m2 stambenog prostora te parcele od 851m2.

Kuća se sastoji od prizemlja i 3 kata. U prizemlju kuće smješteno je 5 prostranih garaža, te 2 vanjska parking mjesta. Na 1. katu kuće smješten je komforan trosobni stan sa dodatnim prostorom na sjevernoj strani, kojeg treba urediti. Ovu etažu kuće moguće je pregraditi na više manjih stambenih jedinica s obzirom da postoje 3 ulaza na istu. Na ovoj etaži nalazi se i prostrana teraa od cca 120m2 koja se može ureditim prema željama novog vlasnika (opcija restorana). Na 2 katu ove apartmanske kuće smješteno je 5 soba sa kupaonicama i balkonima sa pogledom na more. Na 3 katu smještena su 2 dvosobna apartmana također sa balkonima i pogledom na more.

Uz kuću je smješten jedan pomoćni objekt koji može poslužiti raznim namjenama (ostava, ljetna kuhinja i sl. ) te veći prostor za roštiljanje.

Iza kuće nalaze se 2 vrta kaskadnog oblika od kojih je na gornjoj etaži predviđena izgradnja bazena te ljetna kuhinja, veliki roštilj s prostorom za sjedenje i druženje.

Ova nekretnina predstavlja odličnu priliku za poslovnu investiciju u vidu manjeg obiteljskog hotela, a s obzirom da je smještena na atraktivnoj poziciji Makarske rivijere nije upitna njena financijska poslovnost u turističkom iznamjljivanju.  Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.  

CJENA NA UPIT!!!

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Kupac plaća agencijsku proviziju 3%+PDV.

www. NekretnineAnitaTim. hr

Podaci

  • Cena: 1.000 €
  • Cena po kvadratu: 2 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 525 m2
  • Broj soba: 19
  • Sprat: 4
  • Šifra oglasa: A31-1347

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/04/2024
  • Šifra oglasa:
    A31-1347
Informacije o oglašivaču

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Ostali oglasi ovog korisnika
Top