STAN U MODERNOJ VILI SA BAZENOM (Z4 S4. 1)

Okrug, Okrug Gornji

447.876 €
2.908 €/m2
Stan 154 m2

Na prodaju je predivan stan smješten u modernoj vili s zajedničkim bazenom na otoku Čiovu u mjestu Okrug Gornji, udaljen samo 500 metara od mora. Ovaj stan je savršen spoj luksuza, udobnosti i prekrasnog pogleda na more.

Neto površina stana iznosi 155. 44 m2, pružajući vam dovoljno prostora za uživanje i opuštanje. Stan se sastoji od tri komotne spavaće sobe, idealnih za vaš miran san. Dvije kupaonice omogućuju vam privatnost i udobnost za cijelu obitelj. Dnevni boravak s kuhinjom i blagavaonicom stvaraju prostran prostor za okupljanje s obitelji i prijateljima. Terasa s pogledom na more pruža vam mogućnost da uživate u prekrasnom okruženju i svježem morskom zraku.

Uz ovaj stan, dolazi i dva pripadajuća parkirna mjesta i bazen sa dvorištem, tako da vam neće nedostajati mjesta za vaše vozilo i goste.

Gradnja vile započet će sredinom 9. mjeseca, pružajući vam priliku da budete jedan od prvih vlasnika ovog modernog stana. Vila se planira izgraditi s najnovijim kvalitetnim materijalima i modernom tehnikom gradnje, pružajući vam vrhunsku kvalitetu i udobnost.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prekrasnog stana u modernoj vili na izvrsnoj lokaciji. Uživajte u udobnosti, luksuzu i blizini mora. Za više informacija i rezervaciju, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.

DAMIR VAROŠANEC

003*******

damir. varosanec@dogma-nekretnine. com

DORA RADUJKO

003*******

dora. radujko@dogma-nekretnine. com

*** Okrug Gornji je također poznat po svojim prekrasnim plažama. S obzirom na svoju blizinu mora, plaže su lako dostupne i nude sve što je potrebno za opuštanje i zabavu na suncu. Možete se prepustiti uživanju u toplom mediteranskom suncu, osvježiti se u kristalno čistom moru ili se okušati u raznim vodenim sportovima.

Ovaj idilični otok također je poznat po izvrsnoj gastronomskoj ponudi. Restorani i konobe okruga Gornjeg nude širok izbor tradicionalnih dalmatinskih specijaliteta, poput svježe ribe, plodova mora, maslinovog ulja i domaćeg vina. Možete se prepustiti pravim kulinarskim užicima dok istražujete okus lokalne kuhinje. Okrug Gornji također nudi razne aktivnosti za aktivan odmor. Možete se upustiti u pješačenje ili biciklizam po prekrasnoj prirodi otoka Čiova, istražiti skrivene uvale, posjetiti obližnje otoke ili se upustiti u avanturističke vodene sportove poput ronjenja, jedrenja na dasci ili parasailinga.

Ovo slikovito mjesto također je dobro povezano s obližnjim gradovima i otocima. Blizina međunarodne zračne luke Split omogućuje jednostavan pristup, a iz Okruga Gornjeg možete istraživati ​​bogatu kulturnu baštinu i prirodne ljepote srednje Dalmacije.

ID KOD AGENCIJE: ST1121

Dora Radujko

Agent s licencom

Mob: 091*******

Tel: +385*******

E-mail: dora. radujko@dogma-nekretnine. com

www. dogma-dalmacija. com

Damir Varošanec

Suradnik za Dalmaciju

Mob: 099*******

Tel: 022*******, 022*******

E-mail: damir. varosanec@dogma-nekretnine. com

www. dogma-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: 447.876 €
  • Cena po kvadratu: 2.908 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 154 m2
  • Broj soba: 4
  • Broj spratova: 2
  • Broj kupatila: 2
  • Godina izgradnje: 2023
  • Šifra oglasa: D10-87313

Karakteristike

  • Parking
  • Internet
  • Ažuriran:
    19/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-87313
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top