Čakovec - atraktivno zemljište s vrlo unikatnim projektom

Čakovec

172.000 €
Plac 1.311 m2

Građevinsko zemljište na jednoj od najboljih lokacija u Čakovcu, s projektom unikatne vile s pravovaljanom građevinskom dozvolom i svim dokumentima koji omogućuju početak gradnje ovog nevjerojatnog i unikatnog objekta. Vila je zamišljena tako da joj nitko i ništa ne smeta, ona ne smeta nikome, a daje nevjerojatnu razinu intimnosti, komocije i luksuza.... spojivši pri tome prirodne elemente u gradnji.

Otvorite vrata prema besprijekornom luksuzu uz projekt ove zadivljujuće vile smještene na Dravskoj ulici u samom srcu Čakovca. Projekt je zamišljen da nekretnina odiše nevjerojatnom elegancijom i udobnošću, predstavljajući pravu sliku sofisticiranog života.

✨ Ključne Značajke projekta:

Izvrsna Lokacija: Smještena na prestižnoj Dravskoj ulici, vila uživa u spoju privatnosti i blizine živopisnog ritma Čakovca.

Arhitektonski Biser: Projekt pažljivo osmišljen, vila savršeno spaja klasičnu i suvremenu estetiku, stvarajući vječno remek-đelo.

Prostrani Interijeri: Prostrani životni prostori ukrašeni vrhunskim materijalima pružaju savršen sklad funkcionalnosti i estetskog dojma.

Gurmanska Kuhinja: San svakog kuhara! Kuhinja će biti opremljena najsuvremenijim uređajima, idealna za ljubitelje kulinarskih čarolija.

Luksuzne Spavaće Sobe: Raskošne spavaćie sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, osiguravajući udobnost i privatnost za sve stanare.

Živopisna Okolica: Vila će biti okružena brižno uređenim vrtom, pružajući mirnu oazu za opuštanje i druženje.

Privatni Bazen i Spa: Predviđen luksuz s privatnim bazenom i wellness centrom, stvarajući atmosferu odmora u vlastitom dvorištu.

Ovaj projekt vrlo unikatne nekretnina je više od doma; to je čisti prestiž. Bilo da ugostite goste u velikim dnevnim prostorima, opuštate se uz bazen ili uživate u miru uređenog vrta, svaki trenutak je iskustvo luksuza.

Površina: Prizemlje - neto 388m2 (zatvoreni grijani prostor 256, 1m2, zatvoreni negrijani prostor 99, 3m2)

Kat -neto 116, 1m2 (zatvoreni grijani prostor 100, 7m2)

Darko Jurčec

003*******

darko. jurcec@dogma-nekretnine. com

ID KOD AGENCIJE: VZ1572

Darko Jurčec

Asistent u posredovanju

Mob: 098*******

Tel: 042*******

E-mail: darko. jurcec@dogma-nekretnine. com

www. dogma-nekretnine. com

Podaci

  • Cena: 172.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.311 m2
  • Šifra oglasa: D10-92924

Karakteristike

  • Telefon
  • Ažuriran:
    30/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-92924
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top