GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE, PRVI RED UZ MORE DUGI RAT

Dugi Rat, Jesenice

696.000 €
Plac 1.160 m2

Građevinsko zemljište, smješteno u predivnom Dugom Ratu u Splitsko-dalmatinskoj županiji, predstavlja pravu rijetkost na tržištu nekretnina. S površinom od 1160 četvornih metara, ovo iznimno atraktivno zemljište nalazi se u prvom redu do mora, pružajući neusporedivu priliku za gradnju vašeg vlastitog rajskog utočišta.

Lokacija iznad magistrale dodatno osigurava mir i privatnost, dok istovremeno omogućuje brz pristup svim važnim sadržajima. Nekretnina je doslovno stopljena s Jadranskim morem, pružajući spektakularan pogled na plavu beskrajnost i otoke koji se protežu u daljini.

Građevinsko zemljište nudi neograničene mogućnosti za arhitektonsko oblikovanje vašeg doma snova uz obalu. Ova lokacija je idealna za one koji žude za spojem luksuza i prirodnih ljepota, stvarajući savršeno mjesto gđe se susreću mir i elegancija.

Svaki dan bit će ispunjen sunčanim zalascima, zvukom valova koji miluju obalu i osjećajem slobode koji pruža boravak uz obalu Jadranskog mora. Ovo zemljište nije samo investicija u nekretninu, već i u životni stil, stvarajući prostor gđe se snovi o savršenom domu ostvaruju uz blistavu obalu Dugog Rata.

Ima svu potrebnu infrastrukturu

Agent:NIKOLA ĆURČIĆ

Kontakt:+385*******

ID KOD AGENCIJE: ST1708

Nikola Ćurčić

Asistent u posredovanju

Mob: 091*******

Tel: +385*******

E-mail: nikola. curcic@dogma-nekretnine. com

www. dogma-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: 696.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.160 m2
  • Šifra oglasa: D10-93549

Karakteristike

  • Ažuriran:
    23/03/2024
  • Šifra oglasa:
    D10-93549
Informacije o oglašivaču

DOGMA NEKRETNINE d.o.o.

Fiorella la Guardia 6
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top