KASTAV, RUBEŠI- građevinsko zemljište 1957m2 s pogledom na more za stambenu zgradu– stanove/ obitelj

Kastav

215.000 €
Plac 1.957 m2

KASTAV, RUBEŠI- građevinski teren 1957m2 za stambenu zgradu – stanove / obiteljsku kuću / villu

Građevinsko zemljište ima pogled na more i južnu orijentaciju.

Teren se nalazi na tihoj i mirnoj poziciji i odmah do asfaltiranog puta.

Sve komunalije do terena.

Čisto i uredno vlasništvo.

Moguće je izgraditi samostojeću kuću ili kuću sa 3 stambene jedinice (podrum + prizemlje + 2 kata)

Buduće izgrađena nekretnina ne bi imala pogled na more iz prizemlja, ali s prve etaže pružao bi se pogled na more i Kvarnerski zaljev.

Dobra prilika za investitore koji se bave izgradnjom stambenih zgrada – stanova, ali i za one koji bi htjeli izgraditi obiteljsku kuću u tihom, mirnom okruženju.

SRDOČI:

Srdoči su rezidencijalni kvart na zapadnoj strani grada Rijeke, udaljen svega nekoliko minuta od centra grada s razvijenom infrastrukturom koja jamči odličnu prometnu komunikaciju kako s ostalim dijelovima Rijeke, tako i s drugim dijelovima Kvarnera i Hrvatske.

Dostupnost zdravstvene zaštite, škole, vrtića, trgovina, banke, poštanskog ureda, parkirnih mjesta i kulturne, zabavne, sportske i rekreacijske ponude čini ovaj kvart izuzetno poželjnim mjestom za život.

Relativno noviji riječki kvart možemo opisti kao stambeno naselje koje je tijekom godina uspjelo zadržati svoju tradicijsku priču o povijesti školstva i sporta.

Osnovna škola „Srdoči” otvorena je davne 1986. godine te od tada svake godine upisuje sve veći broj đece zbog brojnih sadržaja koje nudi. Uz školsku sportsku dvoranu nezaobilazan prostor za odvijanje raznovrsnih sportskih aktivnosti je i vanjsko školsko igralište na koje je postavljena nova umjetna trava. Zbog svojih postignuća i projekata ponos je svih učenika, roditelja, đelatnika i građana Mjesnog odbora te šire društvene zajednice.

Na području Srdoča nalaze se 32 ulice koje su u većini slučajeva dobile ime po književnicima: Ante Modrušan, Antun Branko Šimić, Antun Gustav Matoš, Dobriša Cesrić, Dragutin Tadijanović, Gustav Krklec, Mate Lovrak, Miroslav Krleža, Tin Ujević i mnogi drugi.

KASTAV

Grad Kastav s Kastavštinom sinonim je za bogatu povijest, geografsku raznolikost, zanimljivu arhitekturu i jedinstvenu turističku ponudu!

Smješten "ponad mora, kano soko", kako kaže pjesnik, sličan svim primorskim gradićima, a opet različit; s dušom u kamenomu gnijezdu, dovoljno širokom za sve koji su spremni doživjeti ga u njegovoj cjelini.

Kao mnogi gradovi na susretištu Srednje Europe i Mediterana i Kastav ima bogatu tradiciju i prepoznatljiv identitet. Tijekom svoje povijesti Kastav je bio upravno, ekonomsko i kulturno središte Istre i Primorja; bio je i ostao rasadnikom narodne svijesti pa je, čak i kada su se u okolici počeli razvijati gradovi danas daleko veći od njega, uspio sačuvati autonomiju, jezik i običaje.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

Poštovani potencijalni kupci, najmoprimci i zakupoprimci,

razgledavanje nekretnine koja vas zanima i za koju imate interes moguće je jedino i isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju nekretnina, i to u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Pri razgledavanju svake nekretnine potencijalni kupac/najmoprimatelj/ zakupoprimac je obavezan ispuniti i potpisati Ugovor o posredovanju nekkretnina u kojem je navedeno sljedeće:

- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimatelju/ zakupoprimacu

- osnovni podaci o agenciji

- iznos agencijske provizije

Agencijska provizija za kupca iznosi 3% (+25% PDV) od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu (+ 25% PDV).

ID KOD AGENCIJE: 27027

Patrik Hrštić

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: patrik@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Denis Kaštelan

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: denis@dux-nekretnine. hr

www. dux-opatija. com

Podaci

  • Cena: 215.000 €
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.957 m2
  • Šifra oglasa: D7-471121

Karakteristike

  • Telefon
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-471121
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top