OTOK KRK, okolica grada Krka – Renovirani apartman u prizemlju

Krk, Milohnići

160.000 €
3.556 €/m2
Stan 45 m2

OTOK KRK, okolica grada Krka – Renovirani apartman u prizemlju

Sastoji se od jedne spavaće sobe dnevnog boravka, kuhinje, blagavaonice i kupaonice. Ima dva ulaza, te mu pripadaju terasa, jedno parkirno mjesto i vanjsko spremište od cca 7 m2. Grijanje je riješeno klima uređajem. Nalazi se prizemlju obnovljene kamene kuće, u centru malog primorskog mjesta. Trgovina i restoran su u neposrednoj blizini.

Danas Krk poznajemo kao turističko mjesto iznimnog kulturno-umjetničkog naslijeđa, u kojem drevni Splendidisima Civitas Curitarum (presjajni grad Krčana) živi u skladu s užurbanim karakterom modernoga doba.

Idealan zemljopisni položaj prednost je koju je otok Krk znao vrlo dobro turistički vrednovati. Govorimo o blizini kopna kojoj je prije dvadesetak godina nadodan i most povezavši Krk s kopnom, učinivši ga tako još dostupnijim. Dobra prometna povezanost učinila je otok Krk omiljenim izletničkim odredištem, no i obrnuto: s otoka se mogu učiniti sadržajni jednodnevni izleti. Primjerice, izlet u nacionalne parkove Plitvička jezera i Sjeverni Velebit. Pravi će istraživači svakako poželjeti upoznati Rijeku – središte primorsko goranske županije, a boravak u Rijeci će povezati nezaobilaznim posjetom Opatiji – turističkom „biseru Jadrana“. Vrlo će zanimljiv biti jednodnevni izlet u Istru, gđe više preporučujemo boravak u njenom središnjem dijelu nego na obali! Konačno, otok Krk je trajektnom linijom povezan s trima otocima: Rabom, Cresom, Lošinjem koji također mogu postati odredišta Vaših jednodnevnih izleta.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27020

Igor Popović

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: igor@dux-nekretnine. hr

www. dux-krk. com

Podaci

  • Cena: 160.000 €
  • Cena po kvadratu: 3.556 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 45 m2
  • Broj soba: 2
  • Broj kupatila: 1
  • Šifra oglasa: D7-471065

Karakteristike

  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-471065
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top