Lovret - stan sa 2 stambene jedinice

Split, Lovret

410.000 €
5.125 €/m2
Stan 80 m2

Posredujemo u prodaji stana smještenog na dobroj lokaciji nedaleko od samog centra grada, ukupne stambene površine 80 m2. Isti je trenutno podijeljen u dvije zasebne jedinice, koje se vrlo jednostavno mogu vratiti u prvobitno stanje tj. u jednu stambenu cjelinu. Renovacija je izvršena 2020. godine.  Parking je javni, besplatan, odmah uz samu zgradu.

Stan je smješten na  visokom prizemlju manje stambene zgrade.

Prva jedinica sastoji se od ulaznog hodnika, spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom te kupaonice i ima ukupnu površinu  cca 38 m2.

Druga jedinica sastoji se od kuhinje, dnevnog prostora s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice te manje terase u stražnjem dijelu zgrade i ima ukupnu površinu  cca 42 m2.

Izuzetna lokacija ovog stana omogućuje veliki potencijal (turizam, ordinacija, ured i sl. ), a nalazi se u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja: škole, vrtića, Marjana, Dioklecijanove palače, Rive, plaža, te je kao takva idealna prilika za turističko investiranje, ali je i odlična opcija za obiteljsko stanovanje.

Obilazak nekretnine moguć je isključivo uz prethodni dogovor i rezervaciju termina.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju u uredu agencije.

Standardna poslovna politika agencije Anita tim nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što klijent potpiše  standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka.

Kupac plaća agencijsku proviziju 2%+PDV.

www. NekretnineAnitaTim. hr

Podaci

  • Cena: 410.000 €
  • Cena po kvadratu: 5.125 €/m2
  • Tip: Stan
  • Kvadratura: 80 m2
  • Broj soba: 3
  • Šifra oglasa: A31-1332

Karakteristike

  • Ažuriran:
    15/04/2024
  • Šifra oglasa:
    A31-1332
Informacije o oglašivaču

NEKRETNINE ANITA TIM

Ulica hrvatske mornarice kbr. 1-E
21000 Split

Ostali oglasi ovog korisnika
Top