ZADAR, NIN - Zemljište 1. red do mora s projektnom dokumentacijom

Nin, Nin

Dogovor
Plac 1.003 m2

ZADAR, NIN - Zemljište 1. red do mora s projektnom dokumentacijom

Prodaje se građevinsko zemljište na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Ninu 1. red od mora. Zemljište ukupne površine 1003 m2 ima širinu od 23 m i dužinu od 43 m. Prema projektu na parceli će biti izgrađena luksuzna vila s bazenom koja će se sastojati od prizemlja i kata. U prizemlju ukupne površine 168 m2 nalazi se dnevni boravak, kuhinja i blagovaona, kupaonica, garderoba, igraonica, sauna i garaža. Na katu se nalaze četiri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama i lođama. Objekt će sadržavati unutarnji i vanjski grijani bazen, podno grijanje i klimatizaciju u svim prostorijama.

Parcela se nalazi u zaštićenom pojasu gđe je dozvoljena gradnja isključivo kuća, te se radi o posljednjem terenu u građevinskoj zoni. Predan je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole.

Zemljište je udaljeno od mora 10 m. Povijesni gradić Nin izuzetno je popularno turističko odredište, s obzirom na prekrasne plaže u okolici i blizinu urbanog centra grada Zadra koji je udaljen samo 15 km. U Ninu se nalazi i najduža pješčana plaža u Hrvatskoj pod nazivom Kraljičina plaža. U ninskoj laguni je i lokalitet s ljekovitim blatom Peloidom, čija su blagotvorna svojstva bila poznata još u rimsko doba.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja

www. dux-nekretnine. hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 18539

Sara Večeralo

Agent s licencom

Mob: +385*******

Tel: +385*******

E-mail: sara@dux-dalmacija. com

www. dux-dalmacija. com

Podaci

  • Cena: Dogovor
  • Tip: Plac
  • Kvadratura: 1.003 m2
  • Šifra oglasa: D7-353042

Karakteristike

  • Klima
  • Ažuriran:
    04/04/2024
  • Šifra oglasa:
    D7-353042
Informacije o oglašivaču

Dux nekretnine

Tizianova 8
51000 Rijeka

Ostali oglasi ovog korisnika
Top