PRILIKA! Opremljena kuća u Poreču nedaleko od mora

Poreč, Poreč

380.000 €
5.000 €/m2
Kuća 76 m2

U prekrasnom Poreču na samo 900 m od mora nalazi se ova lijepa, moderna i kompletno opremljena kuća. Kuća B4 prostire se na dvije etaže ukupne stambene površine od 76, 27m2. Kuća ima I okućnicu površine od 66 m2 , koja je ograđena I time je postignut osjećaj intime.

Prizemlje kuće sastoji se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na terasu te wc-a, dok sena gornjem katu nalaze 2 spavaće sobe I kupaonica. Specifičnost ove kuće je što je koncepirana kao pametna kuća sa pogledom na more.

U ograđenom dijelu dvorišta sa unutarnje strane kuće nalazi se relax zona sa roštiljem i prostorom za objede na otvorenom, što pruža dodatan konfor pogotovo u topijim mjesecima.

Ispred kuće nalazi se parkiralište za 2 automobila. Kuća se prodaje kompletno opremljena I namještena. Također je za kuću napravljena kategorizacija ukoliko se kupac želi baviti iznajmljivanjem. Obzirom na cijenu I lokaciju na kojoj je kuća smještena ova je kuća izuzetna prilika.

Obzirom da se nekretnina nalazi u blizini Poreča klima je vrlo ugodna. Poreč je grad koji pruža mnoge mogućnosti.

Poreč i njegovo priobalje jedno su od najpoznatijih i najposjećenijih turističkih područja na Jadranu. Grad Poreč je jedno od glavnih turističkih središta Hrvatske, smješten na zapadnoj obali Istre, poluotoka koji najvećim dijelom pripada Republici Hrvatskoj. Ulice Poreča popločene su tragovima velikih kultura, antičkih, romaničkih i gotičkih

Šetnja Porečom nudi vam niz zanimljivih i lijepih prizora koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Raznovrsna ponuda, velik izbor hotela i privatnog smještaja, gostoljubivi domaćini, lijepo uređen grad prepun cvijeća i zelenila dio su bogate porečke turističke tradicije.

Poluotok na kojem je starogradska jezgra Poreča bio je naseljen i prije 6000 godina. Sam stari grad jedinstven je spomenik kulture.

Ističe se sakralni kompleks Eufrazijane s bazilikom i biskupijom iz VI stoljeća, među najvrednijim bizantskim građevinama na svijetu. Mozaici kojima su oslikani unutrašnjost i pročelje crkve idu u red najljepših sačuvanih đela bizantske umjetnosti.

Šifra objekta: D-159

Kontakt: Danijela Kocijančić, danijela@europartner. hr, +385*******

Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Podaci

  • Cena: 380.000 €
  • Cena po kvadratu: 5.000 €/m2
  • Tip: Kuća
  • Kvadratura: 76 m2
  • Broj soba: 3
  • Broj kupatila: 1
  • Šifra oglasa: E11-2212

Karakteristike

  • Parking
  • Klima
  • Ažuriran:
    08/04/2024
  • Šifra oglasa:
    E11-2212
Informacije o oglašivaču

EUROPARTNER

Istarskog razvoda 1
52440 Poreč

Ostali oglasi ovog korisnika
Top